Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukamzony29

Casting na żonę

Polecane posty

Gość Szukamzony29

Szukam żony. Informacje o mnie i o tym co oferuję: - 29 lat, wysportowany, brunet - Prowadzę rodzinną firmę budowlaną - Zarabiam średnio 7k miesięcznie, mogę zapewnić byt na wysokim poziomie - Mieszkam w domu pod Poznaniem Od kandydatek oczekuję: - Włosów blond(nie farbowanych) - Szczupłej sylwetki - Biust conajmniej 75B - Wzrost poniżej 180 cm, waga poniżej 60 - Gotowość do posiadania dzieci - Brak historii genetycznych, psychicznych chorób w rodzinie - Oczekuję, że żona będzie zajmowała się rodziną, a nie pracą/karierą - ja w zamian zapewniam całkowite utrzymanie na wysokim poziomie Możemy porozmawiać w tym temacie lub oferty przysyłajcie na szukamzony29@tlen.pl

Gość Szukamzony29
P.S. Wiek do 25 lat

Gość Szukamzony29
jedyny feler jaki mam to mały wacek, przedwczesny wytrysk i ukryty biseksualizm

przecież wszyscy budowlańcy to pijacy.. :classic_cool: nie zdziwiłem się, gdy w mediach mówią , iż branża budowlana jest najabardziej rozpitym zawodem..:classic_cool: a z drugiej strony..co to jest te 7 tys. na właściciela?:o

Gość Nie nadaje się..niestety
No dobra mam 22 lata.. biust 85B, jestem szczupła, mam 173 wzrostu i ważę 57 kg:) Chce mieć dzieci, nie ma w mojej rodzinie żanych chorób genetycznych ani psychicznych.. ale nie mam naturalnych blond włosów ( raczej taki bardzo ciemny blond-malowany na brąz) no i chce pracować..:((

Gość zembata kobieta
a ja jestem pszytka, kłópia i krupa nataje siem?

Gość hahaha 7 tsyiecy
i zycie na wysokim poziomie? :D nie orbaz sie, ale my w domu mamy tyle dochodu netto i absolutnie nie zyjemy na wysokim poziomie, ot normalnie ;) juz w ogole jak dojda dzieci a twoja zona bedzie siedziec w domu :o

Gość baska z krainy deszczowcow
slowem -> pan szuka rozplodowej gospodyni domowej, a nie zony. zona to kobieta do KOCHANIA :P

Gość hehehheheheh
z 7 tysiakow chcesz rodzine utrzynac? toz to klepanie biedy jest, a nie zycie na wysokim poziomie:o

Gość jesli chodzi
o genetyke i psychiczne historie rodzinne to radze ci chłopie dobrze podpytaj mamusie wybranki bo moze sie okazać ze mamusia nie byla wierna tatusiowi i tak naprawde szukaj wiatru w polu. niedawno sie rozwiądłem z schizofrenicznką mówie ci jazdy miałem takie ze nikomu nie zycze a chorobe odziedziczyła po "Prawdziwym" ojcu i jego rodzinie ale to wyszło niestety po ślubie :(

Gość hehehheheheh
jeśli chodzi, jesli miales slub koscielny, to w takiej sytuacji mozesz sie ubiegac o uznanie malzenstwa za niewazne.

Gość Skinheds girl
U mnie to by się wszystko zgadzało no może oprócz choroby psychicznej

7k siedem koron:D:D:D:D ot mi byt na wysokim poziomie:D

Gość buhahahahahahahahaha
wysportowany, brunet - jakby był i przystojny i bogaty to napewno by nie szukał zony na forach internetowych....

Gość jesli chodzi
wiem kumpel mi tez radził ale ja juz w nic nie wierze po co mi to. napewno sie wiecej nie hajtne .na razie jeszcze do siebie dochodze a najgorsze ze mamy małą coreczke i ona teraz nie pozwala mi sie z nia widywac.powiedziala ze jak pozbawie ja praw rodzicielskich to odbierze sobie zycie .a dzieckiem właściwie opiekuje sie babcia. juz sam nie wiem co mam robic ? ale spadam bo jade do klienata.jakos to bedzie.pozdrawiam

Przedstawiam moja kandydature: 1) kiedys mialam wlosy blond, ale teraz farbuje sie na brunetke 2) sylwetka niezbyt szczupla 3) Biust by sie zgadzal 4) wzrost i waga tez 5) nie jestem jeszcze pewna czy chce miec dzieci i kiedy 6) moja rodzina raczej jest zdrowa 7) mam zamiar robic kariere i to nie za 7 tys miesiecznie tylko znacznie wiecej :P Poza tym przypomnialo mi sie, ze nie chce wychodzic za maz, zwalszcza za jakiegos bubka :P

Gość Szukamzony29...
Podbijam bo aktualne, a moderatora proszę o usunięcie nipoważnych wpisów 🖐️)))