Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluuuusia

Wyznał mi ze jest bi

Polecane posty

Gość kluuuusia

Facet w którym od dawna jestem zakochana wyznał mi że jest "Bi" i z tego powodu nie możemy być razem To ze lubi też facetów nie ma dla mnie znaczenia.W końcu moze też tworzyć związki z kobietami.Ale widzę że teraz coś jest nie tak,odsunął się ode mnie.Chyba sie wstydzi ze mi to wyznał.Nie wiem czy powinnam poruszyć ten temat czy poczekać co czas pokaże

Gość zzzzzzzzzzzzz
Uhhhh.... Mnie kiedyś też coś takiego spotkało. Tyle że najpierw zerwał ze mną, zaproponował przyjaźń i nawet starał się być tym przyjacielem a potem ta dobra nowina. Kur.wa mać. Nie było to miłe. Myślałam że go zabiję:/

Gość kluuuusia
No właśnie,trochę jestem zszokowana.Fakt ze jak go tylko poznałam to stwierdziłam-gej jak nic.Ale zdarzyło się nam iść do łóżka.Wprawdzie nie bardzo to wszystko wyszło,ale spoko,przeżyliśmy.Wszystko wróciło do normy.No i ostatnio jakoś tak wszystko się fajnie układało,mogłabym nawet powiedzieć ze jesteśmy razem.A tu klops. I teraz zwyczajnie nie wiem jak mam się zachowywać.Nie potrafię się z nim tylko przyjaźnić.A fakt że on nie potrafi się określić sprawia że nie chce sie z nikim wiązać na stałe.Kurde,boli jak jasna cholera.Dlaczego wcześniej mi tego nie powiedział,jak nie byłam jeszcze tak bardzo zakochana jak teraz

Gość kluuuusia
Chyba najlepiej będzie wszystko zostawić w rękach czasu.I udawać że nic się nie stało.Nie chce być ze mną,trudno.Tak czasem w życiu bywa.Trzeba przecierpieć.Strasznie mi smutno.Ostatnio patrzyłam jak robi nam herbatę i myślę sobie-żebyś wiedział jak ja bardzo cię kocham.A teraz co...cholerny świat:((((((((((((((((((

On jest gejem co sypia z Kobietami Ty zostań zoofilem który to robi z zmarłymi i będzie git:P wszystko przejdzie Ci:P

Gość zmanierrowana
wyznał mi że jest "Bi" i z tego powodu nie możemy być razem chyba sie przejezyczyl zamierzal powiedziec jestem homoseksualista a wskoczylo mu bi

Gość kluuuusia
nie,100% gejem to on nie jest.zresztą nie ważne.czy tak czy inaczej ze mną nie chce być.trudno:(