Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaaaaaaaaaa

jakie macie marzenie dotyczace swojego/swojej ex?

Polecane posty

Gość szatynkaaaaaaaaaaa

Gość zeby zdechł smieć

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
zeby zalowal swojej decyzji tego ze mnie olal dla innej i zeby jakas dziecwzyna tak samo go potraktowala jak on mnie

Gość alison11
a ja mojemu ex dziekuje ze był taka swinia ze w końcu przejrzałam na oczy i go zostawiłam. Teraz mam super faceta i dopiero wiem jak powinien wygladac prawdziwy zwiazek:)

Gość żeby się do mnie odezwał
:)

Gość gitarrra
przeszłość czas zostawić z tyłu... kto ma przeszłość w teraźniejszości i przyszłości temu życie przez palce przecieka i nigdy nie pozna czym jest szczęśliwe życie.... :)

Gość a ja nieeeeee
a ja mu tylko i wyłącznie sprawiedliwości, niech go jakaś laska potraktuje tak samo jak on mnie, niech zobaczy jak to przyjemnie :) a i żeby sie nie pojawił nigdy w życiu na mojej drodze :D

Gość a co to bruk
żeby jakiś chłopak potraktował ją tak jak ona mnie albo i gorzej :P

Gość a co to bruk
P.S. Pozdro paulinka :P

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
Co by znikł raz na zawsze - wiele spraw by było wtedy prostszych i mniej by mnie to kosztowało i nerwów i kasy.

Gość zwolenniczka sprtów różnych
by więcej nie stanął na mojej drodze, już go los \\\"wynagrodził\\\" za wszystkie krzywdy względem mnie i dobrze mu tak ktoś mądrze powiedział,że krzywda jak się wyrządzi innej osobie wraca ze zdwojona siła i w jego przypadku to się sprawdziło:D

Gość lista jest długa
*braku erekcji *przytrzasniecia h*ja drzwiami :) *trądu na twarzy :D *grubej dupy ❤️

Gość a ja nieeeeee
lista jest długa *braku erekcji *przytrzasniecia h*ja drzwiami *trądu na twarzy *grubej d**y ehh, gruba jak gruba ale zapomniałaś dodać, żeby leżała jak kłoda, była głupia, brzydka itd :D i wiele innych złośliwości, np. impotencji do konca życia ;) nie będę wypisywać tego co na początku życzyłam swojemu byłemu, oj a były to na prawdę złe rzeczy :D przeszło mi na szczęscie :)

Gość a ja nieeeeee
" ale po co marzyć o ex???? strata czasu, laski! lepiej zacząć szukać nowego i skupiać się na nowym związku!" wiesz to nie chodzi tyle o marzenie ale jeśli to w miarę świeża sprawa to każdy musi to przetrawić i nawet jeśli zacznie się nowy związek to same myśli krązą w okół osoby, która ci wyrządziła krzywdę i nie mówię tu o jakich ciepłych myślach :D