Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_K

Cilest zamienić na Harmonet?????????????

Polecane posty

Gość Anna_K

Od dwóch miesięcy biorę Cilest, zauważyłam niestety przyrost wagi,i zastanawiam się nad zmiana na Harmonet,czy dobrze robię? Zasięgałam już porady specjalisty poinformował mnie ze nie ma przeciwwskazań do zmiany w tak krótkim czasie tabletek,oraz o tym ze Harmonet ma mniejszą dawkę hormonów.Moja koleąanka po Harmonecie schudła,a nie przytyła jak ja. Dziękuję serdecznie za komentarze. Pozdrawiam

Gość a po
Ja od roku biore Harmonet i nie zauważyłam żadnej zmiany oprócz niższego libido.Poza tym tabletki działaja róznie na rózne osoby.To ze ktos schudł po Harmonecie czy innym nie znaczy że ty bedziesz miec tak samo.Jest to sprawa indywidualna.

Gość gala12345
Ja przytyłam po Harmonecie. Jednym kobieta służą dane tabletki innym nie. Ja raczej nie byłam zadowolona z Harmonetu.

Gość Wokol wlasnej osiii
Ja biore Harmonet od prawie 2 lat. Przez pierwsze prawie 4 m-ce czulam sie fatalnie, hustawki nastrojow itp Niestety tez przytylam po tych tabletkach, wiec jak widzisz na kazdego dzialaja inaczej.

Gość Anna_K
A nie sądzicie ze jeżeli Harmonet ma mniejsza dawkę hormonów to lepiej zmienić tabletki?

Gość gala12345
Mniejsza dawka hormonów wcale nie oznacza, że będzie odpowiedniejsza dla Ciebie. Musisz poradzić się swojego ginekologa. A ile masz lat ?

Gość Sylwia_1006
20

Gość katarina_0564987
tantum,poplukac przeplukac, i powinno byc po sprawie.tyle na ten temat.

Gość a tam zmieniac
nie mozna tak zmieniac tabletek co chwile.