Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulaaaaa do potęgi 200

Jestem taka brzydka że się ze mnie śmieją..

Polecane posty

Wiedziałam, że nie jestem ładna, ale ostatnio zauważyłyśmy z koleżanką, że takie 3 się na nas gapią i śmieją. Parę razy tak było. A ostatnio jak przechodziłyśmy obok, to powiedziała jedna : "Jakbym miała taką twarz, to bym z domu nie wychodziła" :( :( :( :( Bardzo mi przykro jest. A one same nie są jakieś najpiękniejsze.. :o Dlaczego? Przecież każdy chciałby być łady.. :( Powiedziałyśmy sobie z tą koleżanką (która jest całkiem ładna), że nie będziemy się nimi przejmować. Mamy po 18 lat (my i one też), a zachowują się jak dzieci.. Przecież jestem czysta, nie śmierdzi ode mnie... Co ja jeszcze mogę zrobić? Nie umiem się malować, więc się nie maluje, w przeciwieństwie do tamtych... Jedna to ma po prostu maskę a nie makijaż... :o Niby mamy się nie przejmować, ale to już drugi tydzień ferii.. W pon. do szkoły.. i już się martwię jak się znowu będą przyglądać i śmiać... :(

Całkowicie je olewaj bo inaczej się załamiesz, dziewczyno. W każdej szkole znajdą się takie suki, to wyśmieją inne dziewczyny. Ale to są idiotki, a sama pewnie nie jesteś taka brzydka, tylko sobie wmawiasz..

wiesz co - lepeij być nieatrakcyjną niż ładną i słyszeć durne seksistowskie komentarze napalonych obleśnych samców :O

Gość głupia jesteś.......
jak tylko wyczują twoja niepwenośc to będa ci dokuczać :D musisz im pokazać że olewasz ich opinie :).....skoro same są brzydkie to im to powiedz bez żadnej zawziętości - żeby się lepiej na siebie popatrzyły bo urodą nie grzeszą.......i luzik laska, nie ma się co przejmowąć

Gość biedna studentka 2009
nie przejmuj się, czasem trafią się takie bździągwy które poprawiaja sobie samopoczucie wysmiewajac innych... jesteś piękna bo jestes madra, masz rece, masz nogi w głowie rozum, ciesz się że jestes zdrowa i mozesz normalnie funkcjonowac bo problemy takie jak te to nie problemy :) glowa do góry wszyscy kiedys bedziemy brzydcy i pomarszczeni

Niunia.. choć raz usłyszeć komplement od faceta... bardzo bym chciała... zapewniam cię, że nieatrakcyjność.. nie jest lepsza... Zwłaszcza dla młodej dziewczyny... chociaż raz się komuś podobać.. :( Ale nigdy tak nie będzie, jestem brzydka.. :(

Gość właśnie nie przejmuj się nimi
pomyśl sobie, że to straszne debilki i takimi to nie ma sensu sie przejmować!!

Gość amania
wiesz poniekąd Cię rozumiem, bo osobiście czuję się no.. nieładna w najlepszym wypadku przeciętna...a wszyscy dookoła ciągle mówią mi komplementy i zachwalają moją urodę, a ja naprawdę nie umiem siebie zaakceptować i to jest strasznie krępujące, nie wiem, co ja mam im odpowiadac... bo tłumaczyc im, po raz setny ze wcale nie jestem jakas super no nie mam już siły do tych ludzi... a jak chcesz to częsc tej mojej "urody" przekażę w dobre ręce ;)

To bardzo trudne.. Kiedy nikt nie spojrzy na ciebie jak na kobietę... tylko jak na brzydkiego człowieka... :(:( Wiem, że wiele osób ma gorzej.. Ale kiedy słyszę jak się wszyscy bawią, poznają chłopaków... ja siedzę sama.. no z wami na kafeterii :) :( Nigdy nie byłam na dyskotece, bo by mnie wyśmiali.. nigdzie nie chodzę, bo nikt mnie nie zaprasza... :(

Gość e tam podobno nie ma brzydkich
kobiet, pewnie jestes po prostu zaniedbana. idz do makijazystki, niech Ci dobierze delikatny makijaz (same oczy wystarcza jesli masz ladna cere), idz do stylisty niech Ci dobierze nowa fryzure, popros kolezanka zeby pomogla dobrac Ci ciuchy odpowiednie do figury, a jak nie masz ladnej figury to na basen i aerobik! zmiana fryzury i nowe ciuchy moga zdzialac cuda, a jak bedzie sie dobrze czuc w nowym looku to bedzie to od Ciebie nie tylko z zewnatrz ale i od srodka, az te laski to zzieleniaja z zadrosci :D

Gość pewnie zgadzam się
zgadzam się z opinia powyżej zadbaj o siebie zrob delikatny makijaz ciuszki bardzo duzo robią!!!! znam naprawde niezbyt urodziwe kobiety i jak się fajnie zrobia to nikt nie będzie się znich śmiał GŁOWA DO GÓRY!!!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość bbs
Nie ważne kto jest brzydki a kto ładny. Ważne jak długo pożyjesz.

Wcale nie jestes brzydka-jestes po prostu nie pewna siebie. A uwagi innych powinny Ci dac do myslenia,ze to,co ktos mysli o Tobie to jego opinia a nie Twoja o sobie.