Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b ntfhrhrhrh

CZY ISTWIEJE POJECIE WIERNOSCI U KOBIET??

Polecane posty

Gość b ntfhrhrhrh

Faceci niby zdradzają,od najgorszych ich się wyzywa,a tu takie tematy jak ''a JA MAM ROMANS W PRACY I JEST SUPER'' albo ''KOCHANKI II'' .Jeszcze trochę i przestanę wierzyć w cokolwiek.Aż się załamuję,bo zaczynam wierzyć,że samotność jest jedynym wyjściem,żeby nie zwariować,ani się nie załamać i żeby wytrzymać w tym całym coraz bardziej gówno wartym Świecie.Facet dobry to dostaje po dupie,bo jego kobieta chce wrażeń i się bawi,inna wybrała kryminała i dostaje łomot.Nie chce nikogo obrażać.Widzę tylko,że źle się dzieje i skoki w bok lub inne zagrania są częściej spotykane,niż normalny,harmonijny związek.Coraz więcej będąc w związku trzeba myśleć,czy druga osoba nas nie oszukuje,zamiast cieszyć się szczęściem

Gość b ntfhrhrhrh
ISTNIEJE*

Gość adaskost
nie nie istnieje

Istnieje moja ex jest tego dowodem - było jej źle ze mna nie zdradziła mnie , zerwała i dopiero sie zwiazała z innym... I mimo że jestem egoistą i odpierdalam rózne sazde to wiem ze ona mnie szanowała i źle jej nie życzę

Gość depeche15
Ah a a wam powiem w sekrecie ze moim zdaniem..

Gość depeche15
Mamy tutaj podzial. Jedne kobiety udaja ze sa 'meskie 'i twarde . Nie wierze ze zdrowa kobieta ma takie zapedy ze chce ciagle kogos nowego w lozku. Ale poniewaz panowie je zdradzaja kobiety probuja sobie to odbic poprzez chwalenie sie jak to im dobrze miec kilku kochankow jednoczesnie. Wiem po moich znajomych- udaja ze to swietna zabawa ale w glebi duszy cierpia i maja wyrzuty sumienia. JEDNAKZE jesli nie dbasz o swoja kobiete, traktujesz ja po chamsku i ona czuje sie samotna - to juz tylko twoja wina.

Gość esffeffsef
''Mamy tutaj podzial. Jedne kobiety udaja ze sa 'meskie 'i twarde . Nie wierze ze zdrowa kobieta ma takie zapedy ze chce ciagle kogos nowego w lozku. Ale poniewaz panowie je zdradzaja kobiety probuja sobie to odbic poprzez chwalenie sie jak to im dobrze miec kilku kochankow jednoczesnie. Wiem po moich znajomych- udaja ze to swietna zabawa ale w glebi duszy cierpia i maja wyrzuty sumienia. JEDNAKZE jesli nie dbasz o swoja kobiete, traktujesz ja po chamsku i ona czuje sie samotna - to juz tylko twoja wina.'' japierdole jak zwykle zli faceci-a kobiety biedne i cierpiace nawet jak robia swinstwo...

Gość esffeffsef
''Wiem po moich znajomych- udaja ze to swietna zabawa ale w glebi duszy cierpia i maja wyrzuty sumienia'' bidulki :( ;D

Gość fugi
swiat zszedl na psy i nastapilo przewartosciowanie wartosci i moralnosci i tyle, ludzie tlumacza sobie na 100 sposobow swoje przewinienia, zeby zagluszyc wyrzuty sumienia

Gość ale jajaja hahah
Ktoś skopiował moją wypowiedz z jakiegoś tematu,który kiedyś się pojawił na kafe i założył swój temat.hahhaha No pięknie:P

Zarówno u kobiet jak i mężczyzn, gdy tylko dochodzi u nich do zdrady oznacza to ,że nie są i nie byli gotowi do normalnego związku . Przecież oczywiste jest ,że w związku jest raz dobrze a raz gorzej ,czasem bywają sytuacje gdzie trzeba przeczekać ,przeboleć ,ale zdrada to jest jak poddanie się w walce o ten związek . No jeszcze jest takie grono osób ,które kręci taki zastrzyk adrenalinki który powoduje zdrada ,jeszcze inni mają to po prostu w tzw "krwi". Nie mam zamiaru nad takimi osobnikami się litować ani też być miła i wylewna ,ogólnie to mi zwisa i powiewa mnie to nie dotyczy i mam to gdzieś są damskie kurwy i męskie i nie ma nad czym się rozwodzić

Gość asssiaa
istnieje!

Gość 8miesięcypóźniej
ja byłam wierna źle na tym wyszłam :-( teraz jestem stara nikt mnie już nie zechce :-( a mogłam szaleć