Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdjishdiuhfudi

Soczewki a praca przy komputerze

Polecane posty

Gość nfdjishdiuhfudi

Nosiciele soczewek możecie wypwoiedzieć sie na ten temat?

Gość tzn co konkretnie chcesz
wiedzieć?

Gość nfdjishdiuhfudi
Pracuje przy monitorze i jestem ciekawa czy mogę w takiej sytuacji nosić soczewki. wiadomo, ze wysuszaja oko a praca przy komputerze męczy wzrok, nie mrugamy wtedy itp.

oczywiście że można pracować przy komputerze nosząc soczewki. Oczywiście sprawa indywidualna jest jak to Twoje oczy zniosą. Ja bardzo wiele przesiaduje przed komputerem i nie widze róznicy pomiedzy praca w soczewkach a okularach.

Gość ja niestety dostaje
kurwicy gdy uzywam soczewek przed komputerem ;/ Owszem na dwor nadaja sie w moim przypadku idealnie, gdy tylko wchodze do klimatyzowanego miejsca lub pracuje przed pcetem soczewki wysychaja mi strasznie ... mozna stosowac krople nawilzajace, ale dla mnie to za duzo roboty :P

chyba sama musisz wypróbować. Ja soczewki nosze cały dzień, średnio od 7-8 rano do około połnocy i nie mam problemu z wysychaniem oczu. Jak widać kwestia indywidualna

Gość gość
Tutaj sobie zerknijcie - http://www.gowork.pl/praca/lodz;l Tak, też noszę soczewki, nie mam problemów. A pracy przy komputerze jest bardzo dużo, trzeba tylko to sobie jakoś z głową dopasować. Gwarantuję, że w tym momencie pracodawcy na bank pójdą wam na rękę, abyście tylko się zatrudnili...

Gość kimoll
a jakich kropli uzywacie do nawilzania? Cos poczytalem w internecie i sporo osob pisze o HialEye Free czy faktycznie sa to sprawdzone a przede wszystkim skuteczne krople? Zalezy mi by takie byly bo praca przy komputerze juz wykancza moje oczy!