Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasfs

wstydze sie, ze on sie dowie, ze nigdy sie nie całowalam

Polecane posty

Gość fasfs

Mam prawie 18 lat i nigdy sie nie calowalam. Wczoraj chłopak prawie mnie pocałował, ale szczesliwym trafem nam przerwano. Dzisiaj znowu jestesmy umówieni...a ja sie strasznie tego obawiam, bo przeciez dowie sie, ze nidy sie nie całowałam, a młoda - z perspektywy tej czynnosci - nie jestem:O

nauczy Cię całowac nie amrtw się poprostu daj mu wszystko załatwić;) i nie masz sie zcego wstydzić młoda jesteś:)

Hej :) mam podobny problem do Ciebie ;) nigdy sie nie całowałam a mam 18 lat :( ale wstyd......nie jestem jakas brzydka czy cos takiego ale strasznie wybrzydzam....noi nie trafiłam jeszcze na tego jedynego:( kurde a jak trafie to co ???? Dowie sie ze nigdy sie nie calowałam.wtopa:(

no moze :D ja jeszcze nie znalazłam tego jedynego wiec sie nie martwie:) Ale Tobie zycze powodzonka ;)

Gość fugi
nie skapnie sie, moj do dzis mowi jak to swietnie calowalam, a tez byl moim 1 w tek kwestii :D oczywiscie nie wiedzial o tym i do dzis nie wie :D

fugi ma rację:) i tak tzrymac ale po zcasie mozesz mu o tym powiedziec napewno mu będzie miło ze był tym pierwszym:) np. wtedy gdy bedzie nudno albo coś:) takie pierdoły ożywiają związek :)

Gość fugi
ja nie chce tego mowic facetowi, uwazam, ze poczuje sie zbyt pewnie, ja taka niedoswiadczona, a on moj 1 pod kazdym wzgledem

Gość no to extra
czy wy głupie pindy ocipiałyście... facet będzie szczęśliwy że nie miałyście przed nim nikogo wcześniej. co wy myślicie że przez to was rzuci??? a zresztą jak się trochę wczujecie w sytuację to się napewno nie skapuje. a wcześniej czy później i tak mu się przyznacie

hehhehehe spoko aj mówię tylko abyś powiedziała to wtedy gdy wasz związek bedzie starzowo długi i np. będzie nudno, bo wiesz mi po zcasie odkryjcie wszystko o sobie i będzie Cię znał jak własna kieszeń/albo będzie mu sie to wydawało/ a Ty mu asa z rękawa wyciągniesz i czymś mu zaimponujesz:)

Gość fugi
no wlasnie moj zwiazek jest dlugi 4 lata juz i nie mam zamiaru najmniejszego mu tego mowic :) chce tez miec jakas tajemnice, on mysli, ze ja sie juz wczesneij calowalam z innymi i szczerze powiedziawszy chce zeby mial sie nad czym zastanawiac, o ile w ogole wy sie zastanawiacie nad takimi rzeczami, bo my babki az nadto :O

faceci tez się zastanawiają:) każdy lubi byc tym pierwszym:)

no ale on tez spyta napewno czy miałam kogos przed nim????? a ja no tak kreciłam tam z jakimis.....ehh bede sie martwic jak juz bede go miec.....hehe wtedy wejde tutaj po rady;)

Gość fasfs
mysle, ze by sie cieszył gdybym była młodsza. Ale 18 lat?!?! Jeszcze moze sobie pomyslec, ze ze mna cos nie tak:)

Gość fugi
ja sklamalam jak zapytal kiedys przy okazji o calowanie sie z innymi, chociaz jakby na to tak patrzec, to calowalam sie w podstawowce z kolegami z klasy :D

Fasfs olej to .....moze on nie miał dziewczyny hehe i ten jego pocałunek bedzie tez 1 :) i to własnie z Toba:) Głowa do góry:) Ty przynajmniej masz juz jakas ofiarke :D a ja nie :(:(

5 10 15 ma rację olej to, ludzie maja większe problemy, 5 10 15 znajdziesz sobie nie jedną ofiarke jeszcze;)

Gość normanov
wy jestescie dziewczynami to mniejszy pikus, a ja jako 22 letni facet jak w koncu jakims trafem bede mial pocalowac panne ... to dopiero bedzie wstyd

też gadasz głupoty - wierz mi jak będziesz miał pocałowac panne to same usta będą wiedziec co robić , a jak się boisz to zacznij delikatnie najpierw w policzek muskanie nosem po policzku zbliżenie do ust i nieśmiałe cmoknięcie - nie musisz odrazu pchac się z językiem do jej buzi, niektórym dziewczynom takie zaloty się podobaja i mają o czym mysleć - wierz mi tez kiedyś sie nie umiałem całowac:P - a poczekaj jak poczujesz motylki w brzuchu to będzie coś:)

i nie musisz mówić że sie nigdy wcześniej nie całowałeś, a po pierwszym arzie wszystko Ci przejdzie;)