Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qbfghytrdfgh

Telemarketing a obsluga Excela,buu

Polecane posty

Gość qbfghytrdfgh

Dzisiaj byłam na rozmowie kwalfikacyjnej na stanowisko telemarketera,przyjęto mnie.Oczywiście podczas rozmowy powiedziałam,że umiem obsługiwać Excela,a prawda jest taka,że oprócz lekcji informatyki w podstawówce to tego programu nie tykałam :P Czy jest ktoś kto pracuje jako telemarketer i może mi powiedzieć do jakich celów używa się w tej pracy Excela i czy jest to na trudnym poziomie?

Gość qbfghytrdfgh
up

Gość huhyhy
w jakiej firmir pracujesz?? jak ja sie przyjmowałam na słuchawki tez mial byc Exel a w sumie wcale z niego nie korzystamy

Gość Kocyk
Nie podam Ci w tej chwili nazwy bo nie pamiętam :P W każdym razie nie jest do sprzedawanie wełnianych kołder tylko jakieś kwestie ubezpieczeniowe,jutro dowiem się konkretnie co i jak. Ile zarabiasz w tej robocie? :>

Excel nie jest trudny. Otwórz nowy plik, wypróbuj wszystkie funkcje, sama zobaczysz. W miarę używania zapoznasz się z trudniejszymi funkcjami. Może poproś kogoś w nowej pracy, żeby ci pokazał na czym ma polegać twoja nowa praca. Opanowanie podstawowych funkcji powinno zająć ci kilka godzin. Powodzenia. Na czym polega praca telemarketera?

Kliknij w opcję 'odtwórz pokaz",pan lektor Ci wszystko wyjaśni.:)

Gość Kocyk
Gdyby nie mój komputer to już dawno bym babrała się w Excelu :P Ale mam starocia,w którym nie mozna praktycznie nic zainstalowac,nie mam dźwięku,a filmy mi nie chodzą :P

Szkoda.:( Ale możesz sobie link zatrzymać,jak sobie kupisz nowy sprzęt,będziesz miała jak znalazł.:)

Gość Kocyk
No własnie,ta praca ma mi ułatwić kupno normalnego komputera :P