Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malum.In.Se

Bardziej po.je.bany ode mnie jest...

Polecane posty

...prawiczek i kropka 1987 jestem tu ledwie 1 dzień a mam takie wrażenie, że ów obiekt jest ci-pkocio-tovaty w jednym :o o ile pamiętam brzydzi się laski która obciągała, dawała dupy czy całowała się z innym facetem. Wymieniać można by wiele, ale gdy otwieram jakiś nowe temate i tam on palant pisze to najczęściej jest to coś wielokrotnie głupiego w tonacji powyższej. W takim razie szukać winien z powodzeniem w przedszkolu, ale to już zalatuje pedofilią :o Nie zdziwiłbym się gdyby też miał 13 cm, to tłumaczy arcywiele 🖐️ P.i.S. sieję nienawiść chcąc się wypromować :classic_cool: a wybrałem sobie najsłabsze ogniwo 🖐️ na K8

wredniaku można być i paskudnym na ciele i po.jeba.nym na umysle a w wypadku tego chłopczyka chodzi mi o tą druga cechę bo to że ma małego czy że jest męskim pasztetem to wpływ ma się co najwyżej genetyczny i to tyle w tym temate 🖐️

przejade cały świat na bizonie bo prawik to projekt kafeteryjny ma za zadanie wszystkich wkurzac i prowokowac..i jak na razie mu sie to udaje ___________________________________ aaa OK :classic_cool: czyli najpierw jestem ja, potem długo długo nikt, a dopiero na samym dnie piramidy forumowych PO.je.bańców cała reszta :classic_cool: P.i.S. nadużywam ikonki COOL :classic_cool:

Gość sexi mama
ja tam prawika lubie...

prawiczek i kropka 1987 nie jestem zadnym projektem ________________________________ możliwe, ale i tak jesteś średniointeligentny :o skoczysz? :classic_cool:

20:00 satanistyczny.mistrz.666. No i debile którzy na żartach się nie znają... _____________________________________ przypominam że jestem criptogeyem :classic_cool:

Oj prawiczek widzę,że ktoś ci sie dobrał do d.u.p.y. Cześć Brum .Tu jesteś suczko? Kto przejał ostatnie trofeum ja jubileusz???

przejade cały świat na bizonie a mnie to juz nie lubisz? ______________________________________ ciebie to mogę posunąć w anusa, a bizona zaraz potem ale leszczu mylisz tematy o dupczeniu jest w innym temate moim zresztą :classic_cool:

czyli większość forumowiczów którzy tootaj PŻ to przebrzydłe niewiasty lub takie jak KP z roz-RUCHA-nymi ci-pkąmi? :o chyba będę tu częściej bywał :classic_cool: