Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem jak mam postąpić

czy Bóg się cieszy jak da wszystko a potem zabierze???

Polecane posty

Gość Nie wiem jak mam postąpić

Żyłam w fantastycznym związku z najukochańszym facetem pod słońcem. A teraz został smutek, żal i niespełnione nadzieje Tworzyliśmy fantastyczną rodzinę: moja córka z pierwszego małżeństwa, on nasz malutki synek i ja. Nie opływaliśmy w luksusie , ale też nie brakowało nam na godne życie. Wszystko szlag trafił odkąd w jego firmie zaczął pracować brat mojej mamy. Zaczęły się wieczorne wypady na piwko, jeździli w delegacje więc nawet nie chcę sobie wyobrażać co tam się działo. Odkąd z nim pracuje, nie ma dla nas czasu. Siedzę od dwóch lat w domu [najpierw ciąża zagrożona, a potem z dzieckiem] Nie mam kontaktu z ludźmi, strasznie żałuję tego że nie zdecydowałam się wrócić do pracy po macierzyńskim. Wcale nie z powodów finansowych ale dla własnego komfortu psychicznego. Nigdzie ze mną nie wychodzi, ostatni raz razem na mieście byliśmy w czerwcu ubiegłego roku[zabrał nas wtedy do sfinksa na obiad] Natomiast na wypady z wujaszkiem zawsze ma czas i ochotę. Dzisiaj zadzwonił mi tylko i zapytał czy pamiętam że dzisiaj są ostatki, bo właśnie w związku z tym on wyrusza na miasto i tyle go widziałam. Nawet po pracy do domu nie wszedł, pewnie bał się że będę mu zrzędzić. Siedzę teraz z małym w domu i i łzy zalewają mi klawiaturę córcia wyjechała na ferie i nie musi tego oglądać na szczęście. Nie mogę pojąć co złego w życiu zrobiłam że Bóg mnie tak karze. Czy na pawdę nie zasłużyłam na odrobinę szczęścia. Najpierw życie z tyranem który mnie okładał ile wlezie i jak w końcu się uwolniłam z tego związku i zaufałam innemu mężczyźnie spotyka mnie coś takiego. Najbardziej boli to że wiem jaki potrafi być czuły i kochany i że miałam to wszystko, tę jego miłość, a potem ktoś mi to odebrał!!! W niedziele mamy chrzest naszego malca a on ma to w nosie bo są ostatki. Wcześniej zawsze pomagał mi we wszystkim a teraz zapierdzielam z zakupami i dzieciaczkiem na ręku na 3 piętro bo pan tatuś nie ma czasu. Nie wiem co mam o tym myśleć. Nie bolało by to tak gdybym go nie kochała...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Odsunął się od rodziny. Powinnaś reagować. Stanowczo.

Gość kseniaG
Mysle, ze powinnas powiedziec Swojej mamie, zey pogadala z bratem albo bratowa. Odsun tego wujka od meza jakos. Sama juz nie wiem, moze Ty z tym wujkiem pogadaj niech sie odczepi od Twojego meza.