Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muciu puciu

makijaz oczu

Polecane posty

Gość muciu puciu

hejka:) mam pytanko do wszystkich kobietek, ktore maluja oczka eyelinerem, czy po namalowaniu kreski na powiece..macie wrazenie jakby tusz gorzej sie przyczepial do waszych rzes?? Ja zawsze przed nalozenem tuszu podkrecam rzesy zalotka(mam dlg rzesy ale niestety proste jak druty , podobnie jak wlosy, wiec sobie pomagam;)) i norlanie tusz fajnie mi sie rozprowadza po calych rzesach, nie sa sklejone itp..efekt jest naprawde fajny..ale gdy namaluje kreske eyelinerem to mimo, iz usune wczesniej zeschniety tusz z eyelinera z rzes(ktory gdzie stam sie przypadkiem maznie u nasady) to wydaje mi sie ze tusz nie ejst tak dobrze rozprowadzony po rzesach i sa jakby troche bardziej sklejone:/ ..tez tak macie? czy stosujecie jakies specjalne triki aby tego efektu nie bylo??

ja raz mam tak jak opisujesz a raz jest calkiem ok.... Chyba trzeba się po prostu wyćwiczyć w malowaniu kreski tak, aby nie pomazać tuszem rzęs albo najpierw pomalwoac rzesy:)

Gość muciu puciu
hmmm mozliwe...ost przegladalam roznego rodz propozycje make up'u i bylo tam zdj laski ktora miala kreske wlasnie i jej rzesy byly ladnie naturalnie umalowane i nie bylo posklajane w ogole..wiec zastanawiam sie na cyzm to polega?:]

na umiejętnościach kosmetycznych i dobrych kosmetykach:) Poza tym jesli ktos ma ladne naturalne rzesy to mu dużo tuszu ie potrzeba...

Gość muciu puciu
hallooo nikt mi nie pomoze??:(

Gość olus567
Ja zawsze maluje oko eye linerem, a jesli cos zostaje na rzesach to usuwam to patyczkiem do uszu ;) a potem tusz do rzes i jest wszystko ok :)

Gość Green Tea.
Dziwne, ja zawsze mam wrazenie, że tusz po eyelinerze się lepiej rozprowadza :p oczywiście usuwam resztki eyelinera z rzęs, najczęściej łapię rzęsy delikatnie w palcami i 'zsuwam' z nich eyeliner.