Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malum.In.Se

SONDA FORUMOWA. Kto jeszcze nie posuwał panny ANALNIE?

Polecane posty

no ja :( - z normalną dziewuchą to trzeba się \"nachodzić\" by dała się tak wy-RUCH-ać - choć nie każda zwyczajnie lubi (większość nie lubi lub się wstydzi lubieć) - dziwki nie dają analnie :( - o posuwaniu w du-pę marzy każdy facet - marzę i ja :classic_cool: prawictwo analne tak to się zowie? jakieś gejowska nomenklatura z tego wychodzi :o PiS. na pocieszenie, mam was wszystkich tamże właśnie :classic_cool:

Co przyjmowałeś w ciągu ostaniej godziny?

Gość MÓJ MĄŻ MA TO ZA SOBĄ
ALE NIE ZE MNĄ, BO JA SIĘ NIE DAM....... :( OCZYWIŚCIE DOSWIADCZYŁ TEGO JESZCZE ZA NIM SIĘ POZNALIŚMY

Karamba bamba (karambabamba@o2.pl) moj facet na przyklad. i ja na pewno sie nie zgodze na takie akcje. ___________________________________ łaaaaa ale pewność :) nie posuwała Karamby, wsunął jakiejś innej małolatce proste :classic_cool: no chyba że masz jakiegoś odtestosterowanego samca :o

19:36 Malum.In.Se (mig29@o2.pl) PiS. na pocieszenie, mam was wszystkich tamże właśnie ___________________________________________ też myślę żem criptogay 🖐️ ale to również mam w doopie :classic_cool:

Gość malinkoa
Mój facet ma wolna ręke w analu :-) Jak bedzie miał na to ochote to niech rżnie jakas idiotke a nie mnie :-) Ja mam za bardzo wysublimowany gust aby analnie się posuwac :-)

Prawiczek a sam dałeś sie posunąć??? TYLKO SZCZERZE

Gość od razu
Kryptogeje. Lubią poprostu wbić się w dupę aż się laska płaczem zaniesie. Potem tylko spust na pyszczek i już można przytulić swoją księżniczkę :)

Ja też się nie palę do takiego seksu, mimo że w łóżku jestem raczej uległa i na sporo się zgadzam.

Gość ololololo
Panny nie ale mezatke owszem.

Gość duch cafe
no i już mi stoi znowu... ja pierrdolę :classic_cool:

Gość ololololo
To pierwszy raz po 1979r !!!!