Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tavons

Bawicie się w to zarabianie w klikanie?

Polecane posty

Jesli mozecie kliknijcie na link - zaden wirus:) a chetnych zapraszam do zabawy:)

Gość ja tez niedlugo ide
to nie dziala

A ja siedze o jakichś hmmm 20 minut i już mam ponad 10zł, tak sobie klikam, piszać na GG:) dla zabawy!

Logujesz sie podajesz podstawowe dane :) i nr konta i potem klikasz na linki, które oni tam podsyłaja, np 10-20 gr za 15 sekund na danej stronie:) no i czasem sa reklamy itd:)

Gość podnoszeeeeeeeeee

Gość xcvcxcx
coś tam płacą ale zarabiasz ułamek procenta tego co oni zarabiają na tobie. już bardziej opłaca się na jeden weekend zapisać do jakiejś agencji pracy tymczasowej. nie dość że kasę dostaniesz już na następny miesiąc to się mniej napracujesz.

Gość zarabianie przez klikanie
Gość kinusikaaa
Gość klikanie
ja prosze tylko o zarejestrowanie się na lockerz.com podajecie maila to wysle zaproszenie. nie trzeba nic wiecej robic

Gość koczapus
Witam! Ja polecam dwa serwisy do zarabiania powiedzmy, że przez klikanie ;) Pierwszy z nich to Sejfik Drugi to Imperium Reklamy Mój sposób zarabiania polega na tym, że kupuję w Sejfiku reklamę: Punktowo- konkursowe kliki - PTC o wartości 1pkt - 20000 wejść/4sek (tylko do PTP) Reklama kosztuje 9zł (czasem są promocję, z których korzystam) Dzięki tej reklamie promuje PTP zarówno stronę Sejfika jak i Imperium Reklamy. Zarobek to mniej więcej 13zł (Sejfik) i 14zł (Imp.) Co daje na czysto ok. 9zł. (13-9 + 14-9 = 9zł) za "nic nierobienie" (bo samemu nic nie trzeba klikać, może od czasu do czasu). Czas wyklikania reklam to niecałe 2 miesiące. Oczywiście są też inne sposoby zarabiania ;) Polecam, bo lepsze to niż nic :) Jeśli zdecydujecie się zapisać to proszę Was o wpisanie mojego nicku jako osoby polecającej (przy rejestracji): koczapus Pozdrawiam koczapus