Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny70

Ulubione mydła

Polecane posty

Gość jenny70

Hej, jakie mydło najchętniej uzywacie?? Czy mydło w kostce to już przeżytek i wolicie te w plynie czy jednak w kostce wciąż rządzi?? :)

Gość Fire Fox
Czeste mycie skraca zycie :P

do mycia rąk tylko te w płynie a do kąpieli żele jakoś nie lubie już mydła w kostce

Gość fsdabfbfdsbvau
W takim w płynie wiecej chemii niz w zwykłym toaletowym

Gość Albinka
Ja używam kostek myjących, najczęściej Dove. Czasem żelu pod prysznic. Lubię zapachy cytrusowe i świeże. A od czasu kiedy zobaczyłam te reklamę Dove z osadem (http://www.youtube.com/watch?v=mexaIeGl798) to jeszcze bardziej uważam na to czym się myję.

Gość fanka malibu.
palmolive z wyciągiem z oliwek

Gość mawronka na odwyku
lubię fa :D

GRISI MYDŁO W PŁYNIE Z ALOESEM jest super od niedawna go kupuje. Zawarty w mydle aloes działa regenerująco, zalecane przede wszystkim osobom: długotrwale przebywającym na słońcu i zimnie, o skórze suchej z pęknięciami oraz alergiami z problemami skórnymi (spowodowanymi kontaktem z detergentami i innymi produktami chemicznymi).Ponadto jest zalecane do higieny intymnej. Nie widziałam w sklepach, ale można je kupić na www.hebriza.pl te je tam kupiłam polecam :-)

GRISI MYDŁO W PŁYNIE Z ALOESEM jest super od niedawna go kupuje. Zawarty w mydle aloes działa regenerująco, zalecane przede wszystkim osobom: długotrwale przebywającym na słońcu i zimnie, o skórze suchej z pęknięciami oraz alergiami z problemami skórnymi (spowodowanymi kontaktem z detergentami i innymi produktami chemicznymi).Ponadto jest zalecane do higieny intymnej. Nie widziałam w sklepach, ale można je kupić na www.hebriza.pl te je tam kupiłam polecam :-)

Ja używam w kostce tylko. Siła przyzwyczajenia, no i uważam, że zwyczajnie się opłaca, bo starcza na dłużej. Teraz jestem na etapie dove z zielona herbata, bardzo fajnie pachnie :)

Gość jenny70
ja też wolę w kostce, nie wiem jak z wydajnością, ale na pewno są delikatniejsze niż te w płynie. co do tego filmiku z osadem to robi to wrażenie :) :) ale rzeczywiście cośw tym chyba jest, bo ja jak się umyję żelem to mam takie wrażenie jakby na ciele została taka warstwa :/

Gość marzenka lenka
ja polecam w kostce mydełko AA do skóry wrażliwej , oraz mydełko ARKO (miód i mleko) pięknie pachnie tez mydło w płynie palmolive oliwkowe suuuper :)

Gość parysianka
ja uzywam mydeł w płynie palmolive nawilżające , a w kostce to mydełko nivea miodowe

do mycia rąk w płynie. Do mycia ciała mydło dove z peelingiem- od lat to samo:-P ale poza tym, to żele pod prysznic, jakieś płyny do mycia też z serii Dove albo Nivea bo lubię delikatne, pudrowe zapachy.

Gość Ja najbardziej lubie w plynie
Palmolive fioletowy (nazywa sie chyba "Relaksujacy") Slicznie pachnie i jest naprawde super.

Też czasem używam tej peelingującej dove, skóra jest po niej gładsza :) Tylko nie do twarzy oczywiście, do twarzy raczej zwykłej.

Gość kochanica_krola
a ja tej kostki peelingującej używam nawet do twarzy, tyle że nie codziennie, ale tak 2 razy w tygodniu. świetnie oczyszcza a jednocześnie nie drażni jak wiele peelingów :) :)

Gość oih...
bambino jako kostka jakikolwiek dla niemowlat pod prysznic:P

Gość Mia02
Do rąk Dove albo Palmolive w kostce. Do reszty ciała żel Avonu, kozie mleko Ziaji lub kaszmirowy żel Nivea (gorąco polecam 2 ostatnie pozycje)

Ja szczególnie lubię dove cream oil, używałyście? Skóra po nim jest tak przyjemnie kremowa i gładka, tak że obywa się bez użycia balsamu później :)

Gość smilly
ja balsamu zawsze uzywam z przyzwyczajenia i dlatego, ze stosuje taki ujedrniajacy, ale fakt po kostkach dove z nawilzeniem nie ma problemu :)

Gość normalna.pl
do twarzy: AVON, szybko działający żel myjacy przeciw wypryskom. do ciala: NOVA CREAM (supeeeeeer0 PoZdRo ;pp

Gość gość
Używam naturalnego mydła 7 ziół od HB - podobnie zresztą jak wszyscy domownicy. Nie mamy żadnych problemów, a przeciwnie - cera wygląda w porządku, jest w lepszej kondycji, udało się jej dać fajną zmianę. Zresztą - na cerę dzieci działa to nam w zasadzie tak samo dobrze.

Gość gość
Zdecydowanie polecam Hildgard Braukmann - działamy z ich kosmetykami od dawna i wszystko jest ok. Mają świetne mydło naturalne, którego efekt stosowania po prostu widać. W moim przypadku ten kosmetyk sprawdził się znakomicie, ale oczywiście każdemu odpowiadać nie musi.