Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osssa

KOCHANKI 3

Polecane posty

Gość jak maz sie dowie
i wywali z chalupy to sie okaze czy warto

Gość niestety nie
doremi... nie masz racji nie jest to warte funta kłaków

nie wiem po co tu wchdozicie kobiety wyjace z nienawisci skoro nie macie absolutnie nic do powiedzenia w tym temacie...

i tez sie zgadzam to rzekome szczescie nie jest nic warte...ale..kazdy ma prawo sie o tym przekonac na własnej skórze.

Gość mnie jest żal
tych wjących z nienawiści Ile one biedaczki musiały wycierpieć że stały się takimi ludźmi jak nam się tutaj ukazują Rozpacz może złamać czlowieka ale i zrobic z niego potwora.

Gość bez jaj proszę
o ile zauważyłam... to wyją tu raczej kochanki, np. Marysia, bo wspaniali kochankowie przestali się odzywać i zgineli w sinej mgle... swoją drogą jeszcze trochę poczytam i chyba wybiorę życie singla

marysia od niego odeszła...ale to tylko tak na marginesie..poza tym wystarczy wyczuc ton niektórych wypowiedzi i to jest wyznacznik tzw, wycia o którym mowa pozwyżej,,

Gość Kobieta w ciąży
Zionę nienawiscią,ale weszłam tu specjalnie zeby poczytac co maja do powiedzenia kochanki.Tak mnie dotyczy to także,nie nie jestem kochanką,to mój mąż ma kochankę.Takie podobno jestescie w porzadku,takie zakochane i zaslepione.Pewnie dlatego kochanka mojego meża nie zauważyła mojego brzucha...może zauważyła,ale nie wiedziała,że tak wygląda kobieta w 8 miesiącu ciąży.Biedactwo zakochane......i co powinnam powiedziec...kocham was dziewczyny jestescie wspaniałe,miłosc jest najwazniejsz ,zycie jest jedno.....idzcie po trupach......niszczycie wszystko po drodze.I wcale nie kazda powinna sie o tym przekonac na wlasnej skórze....po to sie ma sumienie a to nie jest nic innego jak odróżniac dobro od zła.Rodzę prawdopodobnie za 2 tyg. Siedze sobie przed kompem ,czytam i płacze.Płaczę przez takie jak wy.Ale co to was obchodzi i tak napiszecie ,że maż widocznie mnie nie kocha bo jestem glupia babą.A piszcie co chcecie i tak nie bedę reagowała,....ja wiem swoje.

III rozdział kochanek... echhh naprawde przesadzacie drogie panie z wlasna promocja...

Gość kobieto w ciąży
płaczesz ale przez męża jego obwiniaj o to

Gość trzeci topik
plenicie sie jak chwasty :P

mala uwaga do kobiety w ciazy...nie ustawiaj nas wszystkich w jednym szeregu... a niby dlaczego miałaby nie traktować was wszystkich jednakowo? kazda z was to zlodziejka cudzych mezow... nawet jelsi to facet sie "ugania za wami", to rozsadna baba wiedzac,ze jest on mezem innej nie pakowałaby sie w taki zwiazek.. jak smiecie oczekiwac od zon , a w dodatku zon zdradzanych zrozumienia?

Gość Kobieta w ciąży
Pewnie ,że placzę przez niego !!!!!!! A co może powiecie ,że ona jest taka niewinna i cnotliwa.???????? Może ma do tego prawo...do miłosci i do stabilnego zycia w dostatku.???? Dlaczego nie poszuka sobie wolnego człowieka...bez urazy...jestescie juz takie zdesperowane i łapiecie wszystko co wam wleci w rece.Nie zwracacie uwagi na to ,ze krzywdzicie po drodze innych ludzi.Widzicie,napewno widzicie...tylko egoizm wam zaslania oczy i wasz mozg przestaje myslec logicznie.Świat jest taki ,jak go sami ludzie stwarzaja...a wy macie duży udział .To wy powinnyscie isc do koscioła i dac na tace..jak tu ktoras radziła.Isc do psychologa,do psychiatry i sie ratowac ...bo to jest cos nie tak z wasza psychika jak nie widzicie w tym zla.

ossa... autorko.. posłuchaj to jest forum publiczne i kazdemu wolno sie w temacie wypowiedziec, wiec twoj pierwszy post , wybacz ale jest zabawny... kolko wzajemnej adoracji mozecie sobie zrobic podczas rozmow prywatnych, tutaj bym raczej na to nie liczyla

Gość kobieto w ciąży...
Ty płaczesz teraz , poźniej ona będzie płakać i nie jest tak ,że Ty tylko masz prawo do szczęścia Wiarołomny mąż zobaczy dzieciątko , uspokoi się na jakiś czas , będzie zapewniał Ciebie o uczuciu a poźniej znowu wyruszy na łowy I znowu Ty będziesz płakać , poźniej ona - ta następna i jeszcze następna A on będzie kłamał , kłamał , oszukiwał i wciskał kit o swojej wielkiej miłości do tych wszystkich kobiet, łącznie z Tobą. Co niektóre będą pomstować na Ciebie , Ty na wszystkie, a prawdziwy sprawca będzie sie czuł jak ryba we wodzie.

Gość za bardzo
za bardzo wierzycie swoim facetom i za bardzo ich usprawiedliwiacie...niepotrzebnie tu przelewacie swoja nienawisc..nie lepiej tam gdzie jest zrodlo waszych łez czyli u swojego faceta??? nie mozna byc tak bezkrytycznym w żadnej dziedzinie. Tu nie znacie kobiet i nie macie pojecia o czym one pisza, ale znacie swoich mężow i nie łatwiej tam było znaleźc dla was ujscie emocji i nienawiści...

Gość Kobieta w ciąży
Własnie dobrze,że tu weszłam i napisałam.Niech te panie zobacza co czuja żony i niech tak tego nie bagatelizuja A tak na marginesie...ja tego człowieka ,czyli mojego meza nie chce już znac....niech go sobie weżmie ta zdesperowana kobieta i niech sie plawi w tym szczesciu.Ja w takim bagnie z nim pływac nie moge i nie chce.Niedługo zostane matką...napewno bedę miała ciężko..ale dam rade.Mam wiecej honoru i godnosci osobistej od takich pan i inaczej zrobic nie moge.Zdrady sie nie zapomina ,dlatego nie wolno jej wybaczyc.Tak zrobie.

Gość kobieto w ciąży...
Wspólczuję Ci , ale może warto by było w pierwszej kolejności pokazać mężowi co czujesz i jak Ciebie zranił ?

Kobieto w ciąży... Może warto byłoby zawalczyć o swojego męża, którego ponoć tak bardzo kochasz/kochałaś. Jeśli to jest miłość to wydaje mi się, że nic nie jest w stanie was rozdzielić, zwłaszcza w sytuacji gdzie jesteś w ciąży. No chyba, że Twój mąż to kompletny idiota, pozbawiony jakichkolwiek uczuć....A wtedy to wydaje mi się, że wasze małżeństwo od początku istniało tylko na papierze.

Gość Kobieta w ciąży
Dziękuję za wspołczucie,chociaż to niewielka pocicha dla mnie. Tak też zrobilam,z meżem rozmawiałam na ten temat.Błagał,przepraszał..........ale jest juz za pozno.Ale tu napisałam celowo,żeby te panie chodz przez chwile pomyslaly nad tym co robia i jak sie zachowują.Jak zrozumie to chociaż jedna...bedę to uważała za swoj sukces.może chociaż z jedna kobieta bedzie uratowana od łez.Mnie jest juz wszystko jedno.Moj maż jest brudny i żadna kąpiel mu nie pomoze.Nie moge juz życ z takim człowiekiem.Dziwi mnie tylko jedno ...jak mozna zakladac takie topiki ??????Co one beda tu pisały ?nad czym beda sie użalały ??...nad tym ,że kochanek je oszukal i nie chce odejsc od żony.Kolezanki beda doradzały i wymyslały nowe sposoby zeby przechytrzyc kochanka ,jego zonę i dzieci.To jest chore,bardzo chore.Popierac nieuczciwosc i brak moralnosci. Dziekuje za to jeżeli mnie ktos zrozumie.

Gość ja kiedyś czytałam
14:09 [zgłoś do usunięcia] mnie jest żal tych wjących z nienawiści Ile one biedaczki musiały wycierpieć że stały się takimi ludźmi jak nam się tutaj ukazują Rozpacz może złamać czlowieka ale i zrobic z niego potwora Ale nie przeszkadza ci bycie z człowiekiem, który tak krzywdzi drugą osobę, ba, pewnie uważasz go za wspaniałego faceta i za najlepsze co cię spotkało w życiu? Małe widac masz wymagania. I daruj sobie tę ironię.

Gość zwykła kkkk
zajrzałam tu bo szukałam jakiegos wytłumaczenia dla swojego kochanka....i co widze \"kobieta w ciązy\" zdradzana...powiem tylko tyle ze bardzo ci współczuje-meza. Tez sie dzis dowiedziałam ze zona mojego wyrachowanego kochanka jest w ciazy....i co ....skonczyłam dzis tą znajomosc. Sorry ale prosił zebym nie konczyła tej znajomosci zeby dalej bylo tak samo>>masakra. Dostałam po twarzy tą wiadomoscią i nie chce miec tym czlowiekiem juz nic wpolnego. Kochanka kochanką jestem zła i najgorsza ale u mnie to był tylko sex zadnych uczuc ....zadnych rozmów o własnych rodzinach .az do dzis.teraz dostałam jasny znak ze zle robiłam i moge swierdzic ze nie którzy faceci to smiecie.ja tez nim niestety chyba jestem.

Gość zwykła kkkk
I tez nie wiem po co sa takie topiki...ja sie nikomu takimi rzeczami nie chwaliłam.Nikogo nigdy nie chcialam zranic-swiadomie oczywiscie.

Gość Kobieta w ciąży
Jak to przeczytalam co napisalas to jeszcze bardziej zaczelam ryczec.dla Ciebie to był tylko sex....dla mnie całe zycie,ktore jest w gruzacc.Moje dziecko zawsze bedzie sie wychowywalo bez ojca.Ale dosyc tego....mój mały zaczyna sie denerwowac i zaczął bardziej kopac:-)) ide sie położyc :-((

Gość zwykła kkkk
Niestety znowu bardzo ci wpółczuje.....uwierz mi sex który miałam był jedyną przyjemną rzeczą jaka mi sie przytrafiła w ostatnich latach .I ludzie mają duzo gorsze problemy niz ty.. i moje dzieci tez ojca nie mają.Wiec mimo ze mało bardzo o mnie wiesz mozesz mozesz pisac o zechcesz...

Gość zwykła kkkk
dbaj o siebie i dziecko ...pamietaj ze zdrowie najwazniesze