Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JarekCZ

PZU online

Polecane posty

Gość JarekCZ

Witam szukam dobrego ubezpieczyciela a jak narazie to tylko słyszałem ze jest obecnie dobre pzu online przynajmniej tak ojciec mówi. A plusem jest to że nie muszę się umawiać na spotkania z agentami bo wszystko mogę zrobić przez net. Za informacje dodatkowe będę wdzięczny.

Gość Dagmar_29
Cóż, PZU jest dobrym ubezpieczycielem. Tak, istnieje coś takiego jak pzuonline.pl - strona direct PZU i jest to bardzo dobre rozwiązanie dla kogos kto chce wszystko pozałatwiać samemu, a nie dogadywać się z agentami. Czy masz jakieś konkretne pytania czy tylko tak...? ;)

A masz już jakieś doświadczenia z nimi? Byłam na ich stronie i trochę zaskoczyło mnie, że nawet szkodę można przez internet zgłosić. Pytanie tylko, w jakim czasie oni odpowiadają?

Gość moniqie
ubezpieczyciel jest ten sam i w dodatku wszystkim doskonale znany, więc pewnie to że wszystko załatwia się przez internet, jest tylko różnicą. Nie sądzę, żeby w wypłacaniu świadczeń jakieś różnice były.

Gość Dagmar_29
O szkodzie nic nie wiem, jeszcze (tfu tfu) nic autku się nei stało :) WIęc nie wiem jak szybko odpowiadają, ale formularze ze stronki w miare szybko. Ja przynajmniej nie narzekałam na szybkość rozpatrzenia wniosku.

Gość mika222
posprawdzaj sobie, każdy ubezpieczyciel ma kalkulator więc nie trudno policzyć gdzie ci się kalkuluje, plusem pzu jest to ze to stara marka i jest bezpieczne wiec w razie jak cos ci sie przytrafi to cie nie oszukają. a cenowo nie wiem przy nowych autach się chyba stosunkowo niezle opłaca.

Gość Paziutek
No ale czy np. młody kierowca będzie tam miał w miarę niedrogo? Nie wiem, jakoś nie mogę w to uwierzyć za bardzo. Fajnie mieć takie ac, żeby mnie w razie czego nie wycyckało, no ale w takim razie musiałabym chyba poprosić tatę o współwłaścicielstwo.

Gość kajoka
Jeżeli chodzi ci o tzw. oc to PZU jest drogie.A po co przepłacać skoro ty z tego ubezpieczenia nie korzystasz tylko ew. poszkodowany przez ciebie Proponuję udać się do firmy która obsługuje kilku ubezpieczycieli i wybrać po prostu najtańsze

Gość husim
oc jest ok, ceny sa bardzo przyzwoite, tylko jesli byś się zdecydował to najlepiej przez internet sobie załatw.

Gość Annna85
Czy jest jakies strasznie drogie? Bo ja wiem, widzialam drozsze niz w PZU. Ale w tym przypadku lepiej zaplacic troche wiecej na ubezpeiczenie i miec pewnosc, ze ubezpieczyciel jest solidny i wyplacalny, niz obudzic sie z reka w nocniku za byle tanioche :/ A kwestia online czy przez agenta, to juz kwestia wygody i posiadanego czasu.

Gość rastawzrasta
Na pewno nie jest najtańsze, al i droższe można znaleźć. Takie stany średnie, dobre jak się ma zniżki i przy nowym samochodzie