Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DearMissJC

jak to jest z tymi facetami.. kiedy laska

Polecane posty

majaca 16 lat pisze na forum,ze juz nie jest dziewica,to zaraz ja zjezdzaja, ze taka mloda i sie puszcza. a jak laska 18letnia napisze, ze wciaz jest dziewica,to twierdza,ze cos z nia nie tak, zapewne nikt jej nie chcial, itd...

Gość vcxdfer
ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem :)

Gość jasus1994
ja mam 14 lat i mialem juz 2 partnerki

No i plus dla Ciebie, ze czekasz na ta jedyna, a nie korzystasz z okazji i nie lecisz na napalone malolaty w klubach ;)

Gość mig mig
Ja tez mam 25 ale nie jestem prawiczkiem laska nie pekaj dobrze jest

nie pekam. zastanawiam sie, od czego zalezy Wasze (facetow) postrzeganie dziewczyny pod wzgeledem wieku, w ktorym stracila dziewictwo ;p

Gość mig mig
nie no ma to jakis wplyw ale czego ty sie spodziewasz po tym miejscu 2% powie inaczej niz tak ze jestes dziwka i puszczasz sie tak szybko

miejsce nie ma tutaj znaczenia ;) zawsze znajda sie tacy, ktorzy wypowiedza sie chetnie i z sensem ;p bo naprawde mnie to zagadnienie nurtuje ;) a mnie nikt od dziwek wyzywac nie bedzie, bo nie wiedza raczej ani ile mam lat, ani czy jestem dziewica, czy nie ;p

Ja w ogole nie rozumiem jak mozna postrzegać dziewczyne pod wzgledem tego kiedy miała swój pierwszy raz. Nigdy mi sie nie zdarzyło by facet naciskał na to pytanie, a nawet jeśli któryś pytał to odpowiadałam i nie dziwił nikogo mój wiek i nie traktowano mnie jakoś gorzej. A dziewictwo stracilam w wieku 16 lat i nie uwazam tego za nieodpowiedni wiek przynajmniej dla mnie.

Gość mig mig
ok w takim razie ja nie oceniam z gory i raczej staram sie sam poznac kogos a dopiero pozniej oceniac z drugiej strony ja w tym wieku tez bylem po pierwszym razie ale czy to oznacza ze jestem hmmm...dziwkiem???

lol, jakie slowotworstwo :D meska forma dziwki.. dziwek :D milo z Twojej strony, ze zwracasz uwage na wnetrze czlowieka. zastanawiam sie tylko, co kieruje facetami, ktorzy wyglaszaja takie opinie ;)

Gość mig mig
bo to p e d a l y sa:]

Gość mig mig
i widzisz jak konstruktywna konwersacja skutecznie odstraszyla potencjalnych dziwko gadajacych p...:]

az dziwne, ze zaden sie nie zjawil i nie zwyzywal mnie od nieletnich dupodajek albo cnotek niewydymek ;p

Gość mig mig
wszyscy mecz ogladaja:P

aaa, chyba ze tak :D ja nawet nie wiem, co w TV leci, bo nie mam czasu ogladac ;p

Gość mig mig
a na siedzenie na kafeteri masz:P cos nie ma chetnych na wypowidania sie do tematu trzeba konkurs dac wtedy sie zbiegna:]

na kafeterii to przy okazji ;) i tak komp wlaczony, bo prace pisze, wiec wiesz :D musze co jakis czas sobie przerwe zrobic i odetchnac ;p konkurs? hmm.. niby jaki :P?

Gość mig mig
o czym piszesz???:D

rozprawke na niemiecki na temat udzialu mlodziezy w zyciu politycznym kraju ;p zyc nie umeirac :? :D

Gość mig mig
alles klar zyc nie umierac wklej kawalek az jestem ciekaw o czym piszesz:P

Junge Leute haben heutzutage klein Einfluss auf Wirtschaft. Sie haben kein Wahlrecht, also sie konnen daruber nicht entscheiden. tak sie zaczal drugi akapit.. i na tym poki co moja praca stoi :D nie interesuje sie polityka, wiec co moge o niej powiedziec ;) ?

Gość mig mig
napisz ze niektorzy mlodzi zamawiaja piwo...albo ze mielismy takiego duzego brzydkiego co uczyl dzieci i ze wszyscy mlodzi sie z niego smiali wiec polityka ma wplyw na mlodziez:P:P:P

o tak, napisze, ze jak Romo rzadzil, to wszyscy sie przekonali co do tego, ze nie warto sie w tym kraju edukowac ;p czyli ze polityka radykalnie zmienia poglady mlodziezy... :P

Gość mig mig
no widzisz...napisz ze mamy fajnego prezydenta i wspanialy sejm i senat a co tam jak pisac bajki to pisac...

nie, bo jeszcze mnie ukamienuja za klamstwo :D nie chce sie w piekle smazyc ;p ok, spadam na silownie :D i tak nic madrego nie napisze, to szkoda gnic przy biurku ;) Pozdrawiam! I dzieki za rozmowe ;)

Gość mig mig
bye