Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LandrynkaMk

Mogę to nazwać objawami?pomocy

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Chcę mieć dzidziusia :) (wiem wszystkie chcemy:)) @ powinna być 5dni temu a wcale jej nie ma ani widu ani slychu od wczoraj ciągle boli mnie kręgoslup tzn jak siedzę lub stoję to czuje lekki ból nad kością ogonową ciut wyżej i od jakiegoś czasu mam straszną zgagę zwykle co wieczór miałam ale teraz nawet i w dzień się zdarza proszę nie piszcie abym zrobila test bo juz od ponad półtora roku wydaje pieniądze na te testy i nic ;(

Gość nie wiem juz sama
a moze warto wydac tym razem ? my ci nie powiemy czy jestes w ciazy. pozdrawiam :)

zapomnialam sie zapytac jescze mam pytanko otóż gdzies przeczytalam ze mozna samej sprawdzic czy jest się w ciąży chodzi o to ze zwykle lekarz uciska na jajniki ( wiem gdzie są) tylko pytanie brzmi Jeżeli je czuje to jest nadzieja? Powinno czuć sie jak by jajeczka

Gość My Goooodddd........
Zrob test nikt tu nie jest fachowcem.. Lub udaj sie do gina on Cie zbada, bo jeszcze zrobisz sobie krzywde lub ewentualnemu dziecku.

landryna a moze naprawde zainwestuj w test:):) moze warto czego ci naprawde zycze:) u mnie niestety objaw tez byl bol dolnej czesci kregoslupa i tak jest do tej pory:(:( nie moge nawet dlugo stac bo strasznie boli:(

Jeżeli szkoda ci kasy na test to czekaj na okres i jak się bedzie spóźnieł to dopiero zrób test