Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takczy nie

oszukac czy nie?

Polecane posty

Gość takczy nie

chce wyslac cv na oferte pracy , ale chca pelna dyspozycyjnosc i osoby nieuczace sie. ja mam 1 sem do konca studiow, i nie mam wcale zajec, wiem ze jestem w pelni dyspozycyjna, bo do promotora chodze kiedy chce no i nie wiem, napisac to im w lm? czy moze sklamac ze sie nie ucze?

Gość ja to myślę
pisz wyksztalcenie a nie ze sie uczysz

Gość takczy nie
no ale w wyksztaceniu nie ma daty skonczenia studow bo jeszcze nie skonczylam, i sie domysla ze studentka jestem myslalam zeby napisac ze ejstem dyspozycyjna ale sie boje i tak walna cv od razu do kosza :(

Gość ja to myślę
i tak walną...

Gość takczy nie
oj, co za pesymizm jak dostana ze 200 czy 300 cv to pewnie mala szansa ze moje akurat klikna i przeczytaja ale... poki zycia poty nadziei 😭

Gość takczy nie
😡 mialo byc

Gość takczy nie
no wlasnie, kazdy kto studiowal to wie, wiec czemu chca tylko nieuczacych sie? przeciez mozna byc uczacym i dyscpozycyjnym, a tak to nawet pewnie nie zaprosza mnie na rozmowe bym mogla wyjasnic ze naprawde jestem dyspozycyjna,

Kochana, pisz prawdę. Jak na wejściu masz kłamstwo, to z miejsca jesteś spalona jak się cokolwiek wyda. Kłamstwo ma krótkie nóżki. Powodzenia!

Gość takczy nie
no wlasnie wiem... jak powiem ze studia skonczylam a oni zechca zobaczyc dyplom, albo jak powiem ze rzucilam a oni zapytaja dlaczego to dalej bym musiala brnac w klamstwo a co tam, napisze prawde, i tak szansa ze to odczytaja wsrod setek cv jest niewielka