Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wodallo

patrze na swoją narzeczoną i myślę ...

Polecane posty

Gość Wodallo

ilu facetów pakowało w nią, ilu pokazywała swoje wyuzdanie, ilu wyznawała namiętność ? I im dłużej myślę tym jestem bardziej pewny, że mam jej dość. Tylko dziewica nie skłania do trudnych pytań ...

Gość nastasyaaaa
no masz o czym myslec, ja np mialam 14 facetow, tylu we mie pakowalo, tylu pokazalam swoje wyuzdanie, a swojemu narzonemu pokazuje sie jako niewinna kobietka, delikatna i niedoswiadczona

Gość zmk
i spać ci to po nocach nie daje :)

Gość zmk
a ile masz lat nastasyaaaa ?

Gość Wodallo
wspólczesna kobieta jest ... zakłamana i powszechnie się udostępnia.

Gość nastasyaaaa
24 latka mam a co?

Gość zmk
24 powiadasz?a więc widać ze lubisz ten sport :)

Gość nastasyaaaa
14 stosunkow razy 2 czyli bardzo malo, prawda?

Gość zbig
nastyaa, a czemu narzeczonego dyskryminujeszz?

Gość paramontniak
Wodallo, mam to samo. Narzeczona jest tak pewna swego, że co jakiś czas przyznajke się do kolejnego chłopa w jej piczy. A ja słysząc o dziewiątym, dziesiątym ... powoli mam jej dosyć. Dobiła mnie opisami swoich największych ekscesów seksualnych. Nie myślałem nawet, że jest aż tak rozpustna. Chyba rozglądnę się za młodą dziewiczą i dobrze wychowaną panienką.

PAnowie powiem wam tak lepiej poznac historię waszej nazreczonej pzred ślubem nz po slubie... I rozumie was, nikt by nie chciał by zadawać sie z puszczalskimi... Lepiej skończyc coś niż sie męczyć całe zycie chyba ze zdecydujecie się że podołacie temu i powiecie te sakramentalne TAK, ale wtedy nie będzie tolerancji dla wyżalania się typu "z kim ja sie zwiazałem"

Gość jakas narzeczona
a wy w ile dziewczyn pakowaliscie? przyznawajcie sie tez tak po jednej to zaczna sobie dziewczyny szukac nowych chlopow... oczywiscie mlodych prawiczkow. heh

ilu facetów pakowało w nią, ilu pokazywała swoje wyuzdanie, ilu wyznawała namiętność ? I im dłużej myślę tym jestem bardziej pewny , że mam jej dość nastepny nawiedzony :O nie podoba ci sie to odejdz od niej :D PROSTE

Gość prawy i sprawiedliwy
kobiety są obecnie wyzbyte wstydu i zahamowań. Miotają się ze swymi tyłkami na lewo i prawo podtykając je chętnym i niechętnym. Dla orgazmu zrobią niomal wszystko. Cnota je nie interesuje w ogóle. Zarażają mężczyzn odcipnie na potęgę glonami, grzybami, bakteriami i wirusami. Zatruwają ich gazami zjełczałymi. Tak wygląda złota wolność kobiet i ich prawo do brzucha.

hehheheheh dokładnie brat:):) "krwi krwi młdej dziewicy dajcie mi" - kuzyn podczas baletów, dostał kołek w serce od swego brata:P

Ja to się zastanawiam nad jednym. Dlaczego w życiu nie spotkałam ani ja ani zadna z moich koleżanek faceta który wypytywałby o to ilu przed nim było? Tylko na tym forum widzę, ze ludzie mają takie debilne problemy. I chyba coraz bardziej skłaniam sie ku temu, że siedzą tu naprawdę zakompleksieni faceci.

Możliwe:P ale wiesz co???? Walimy to czy ktos ma nas za zakompleksionych czy nie.... Ja tez pytałem się o byłych i moja ex tez sie pytałą o byłe - bo kurwa każdy ma w sobie naturalną potrzebe bycia wyjątkowym i tym jedynym... Nie masz tegiego zcegos - to trudno:P

Gość do prawy
czy sugerujesz że mężczyźni są prawi i nie zaliczają panienek, tylko z pierwszym seksem czekają na wielką miłość usankcjonowaną małżeństwem i wiernością ??? TO sugerujesz?

Gość Pan Franciszek
spójrzmy na to z innej strony. jasne, że kobieta nadmiernie rozjeżdżona seksualnie nie nadaje się na żonę i matkę naszych dzieci ale ... dzieki powszechnemu poróbstwu kobiet seks leż na ulicach, w krzakach itp. i jest niomal za friko. Nic tylko brać. Można walić, walić, walić aż się człowiek nasyci i potem sobie niewinnej dziewiczki poszukać na stałe.

Vampire dla Ciebie bycie wyjątkowym oznacza bycie tym pierwszym w seksie? To tylko współczuje, bo owszem jestes zakompleksiny, normalny facet nie musi się pytać ilu facetów przed nim bylo bo po charakterze pozna czy dziewczyna jest łatwa czy nie, bo jak jest zdzirą to i tak sklamać może. Tak więc zakompleksieni panowie z małymi fiutkami, kiepscy w seksie piszczie dalej swoje herezje:P Powodzenia.

Nie o to chodzi prawemu ale facet jak sie szanuje i am troche w głowie pokładane wie co nie co o zyciu to nie odpierdala sadzy i nie pyka wszystkiego co sie rusza nie zmienia partnerek i inne takie:P:P:P tak mogą sobie robic dzieciaki które uważają ze wiecznie młode bedą - i zcerpią z życia całymi garściami - a potem potem siedzą zgorzknali i przypominają cień swych dawnych lat / autentyk - kumpel wpadł ożenił się i to juz nie taki chjrak czasem mi go żal:P:P:P,- uczyć sie na błędach innych to jest to:P/

Malutka a gdzie napisałem że bycie wyjątkowym = pierwszy w seksie, wyjątkowym można byc na wiele sposobów i pierwszym w wielu dziedzinach, mi chodzi o to ze w kazdym jest taka naturalna potrzeba bycia wyjątkowym i każdy się cieszy gdy ktos to okazuje ,w jaki kolwiek sposób / a Ty ciagle seks seks i seks:P:P:P/

Można walić, walić, walić aż się człowiek nasyci i potem sobie niewinnej dziewiczki poszukać na stałe. ktorej pewnie nie bedziesz walił :P Tylko ja podziwiał :P i celebrował :)

Gość Pan Franciszek
przede wszystkim zapłodnię parę razy !

Gość naprawde szkoda gadac
chlopy to juz takie durne z natury sa... najpierw nie chce im sie meczyc i szukac tego czego pragna, a potem biora co im sie nawinie i narzekaja! trzebabylo sie bardziej postarac i znalesc ten swoj ideal, a nie zadowalac sie pierwsza ktora sie nawinela i Was zechciala, a nie teraz narzekac i miec watpliwosci czy to akurat ta! kretyni