Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wodallo

patrze na swoją narzeczoną i myślę ...

Polecane posty

ej przed slubem mogą narzekać i jeszcze zdążyć uciec wiec nie tacy kretyni:P:P:P - ja znalazłem swój ideał ale przez moje niedoświadzczenie i wady /kurestwo te wady/ ją starciłem.... znajde nowy ideał:):)

Gość naprawde szkoda gadac
fakt zapomnialam ze przez swoje frustracje, kompleksy i bledy popelniane na kazdym kroku, jak juz uda Wam sie znalesc ten wspanialy ideal to potraficie zranic do tego stopnia ze pozniej nawet nie ma on ochoty patrzec na Was...no a potem znowu powod do narzekan ze to taka zla kobieta byla

Gość paróffkasz
beswstydniość i bezczelność kobitek obecnie sięgnęła już zenitu. Plują na cnotę, gzią się z kom popadnie, kłamią masowo, zdradzają bez mrugnięcia okiem. I jeszcze mają się za lepsze od reszty świata.

nie koniecznie.... z ty ranieneim ideałów masz rację, ale jesli facet zrozumie swoje błędy to nie bedzie bidolił "jaka to kobieta była zła" tylko będzie wiedział ze coś w ajkimś momencie spierniczył i tyle:P

A faceci i tak za nimi lataja:P:P:P tak było i będzie:P

Vampire masz plusa za to ze nie jestes jednym z tych co sie nad soba uzalaja i nie dostrzegaja swoich bledow oraz tego co zchrzanili :) wiec zycze szczescia i znalezienia tego przyslowiowego idealu, tylko nie popsuj juz niczego-kobieta jak kocha wiele zaakceptuje...

Gość solidaruch polski
módlmy się o mondrość i dziewictwo dla naszych kobiet !

Gość b.starykawaler
no chyba jest roznica kto sie kurwi czy mezczyzna czy kobieta to my sie spuszczamy i te paskudztwo kobiety nosza w sobie a pozniej kaza lizac sobie,brudnymi kutasami inni wkladaja kobietom w gebe a pozniej chce zebym ja calowal tfuuuuuuu! a kto przynie4sie dzieciaka? kobieta

wiecie co chlopaki ? wkurzacie mnie tekstami o prawictwie,czystosci,dziewictwie i tymi wszystkimi pierdolami,ktore tych tematow dotycza. Dlaczego ?.... a dlatego,ze kazdy z Was ma ochote na przezycie - czegos niezwyklego.... marzy o super lasce,atrakcyjnej dziewczynie w seksownych ciuszkach,ktora w wysublimowany,enigmatyczny sposob ..... otworzy Wam bramy erotycznego raju.... Wiem co pisze..... 👄 zmykam do pracy Pozdrawiam .... wszystkich marzacych 🌻

Gość Zbygniew
dziewczyny, najpierw się puszczacie i zapładniacie się cudzym nasieiem a później frajera metodą na cipke szukacie ? Frajerzy już wygineli.

mnie nikt nie skrzywdzil-mam cudownego faceta ktory dostal wile razy kopa w tylek i przez to sie czegos nauczyl, dlatego szanuje takich ludzi, a te niemoty ktore wymyslaja sobie sztuczne problemy chce zmusic do przemyslenia wszystkiego-to tyle w temacie

Z jednym kurcze stanowczo musze sie zgodzic - jako wspolczesna kobieta nie przywiazuje wiekszej wartosci do cnoty. Taka prawda. Owszem, szanowac sie trzeba, ale gdyby cnota byla tak wazna, ludzie przez 3/4 zycia musieliby umierac z tesknoty za nia :P

ok ok spokojnie :D ale nie wsyscy tacy są. To prawda ze ludzie wymyslają sobie problemy ale to nie tylko mężczyźni- wiekszosc to kobiety, które czesto wyolbrzymiają pewne rzeczy i zamiast odczytywac prosty, jasny przekaz doszukują sie nie wiadomo czego :D

Gość b.starykawaler
zawsze to lepiej ujmowac wartosc cnocie latwiej sie puszczac?nie ma dylematow A BŁONA MUSI BYC MOJA I MUSZE POCZYC ZE JA PRZEBIJAM SWOIM PIEKNYM I DUZYM KUTASEM

Przejade cały świat na bizonie - owszem, ale obecnie omawiany temat zepsucia kobiety wspolczesnej dotyczy tylko facetow. Prawiczki to niech tam sobie jeszcze marza o dziewicach, ale teraz to - na kafe oczywiscie - co drugi 'normalny' chce kobiete o 'malym przebiegu' (sic!), i robia z tego cel zyciowy. Akurat w tym przypadku malo kobiet ma takie, ekhm, priorytety. Chyba nawet wiekszosci niedoswiadczonych nie przeszkadza przeszlosc faceta.

Gość chcialabym z takim
mlodym prawiczkiem robilby co bym mu pokazala i jakbym chciala niesmialy,romantyczny,podziwialby moje cialo bo by nie znal innych i bylabym dla niego boginia

Gość Stoigniew L.
bądźmy sprawiedliwi. Kobiety nie rozszlajały się same z siebie ale pod wpływem podstępnej propagandy zboczonych mentalnie feministek. Potem w kobiety wmieszali się zboczeńcy męscy robiący za płać nadobną. I tak to poszło. Kobiety widząc rozwydrzenie seksualne feministek i zboczeńców myśląc, że to są ich koleżanki zaczęły całe to zboczone towarzystwo naśladować bo kobiety to istoty społeczne z natury. Dlatego jesli chcemy odbudować cnotę dziewiczą musimy wyeliminować z mediów zboczeńców seksualno-mentalnych obu płci !!!

Gość ale to dosyć obrzydliwe
kiedy dziewczyna rżnie się na prawo i lewo tak, że od dziwki różni ją tylko fakt że kasy nie bierze (sam nie wiem czy to pozytywna czy negatywna różnica) a potem wymyśla sobie męża i rodzinę. i facetowi (zakładam że normalnemu) ma nie przeszkadzać to że dla niej intymność, bliskość która z założenia ma scalać związek nie jest niczym niezwykłym bo przerabiała to już z kilkunastoma/kilkudziesięcioma facetami. ja nie wyobrażam sobie jak można darzyć kogoś takiego szacunkiem.

Ale to dosc obrzydliwe - jasne ze masz racje. I chwala autorowi - meczennikowi, ze chce takiej kobiecie umozliwic zalozenie rodziny - inny by jej nie chcial, ale ten, w imie nie wiem czego, bedzie sie meczyl. Ja tam uwazam, ze topik to prowo, a nawet jesli nie, to pewnie te tabuny facetow przed nim, to jej poprzedni partnerzy. Wydaje mi sie, ze takich mega puszczalskich kobiet nie jest az tak duzo. Ale moze sie myle..

Gość ale to dosyć obrzydliwe
właśnie zdaje się że nie chce. przedtem po prostu nie wiedział o wszystkim a teraz to sukcesywnie wychodzi.

Gość frufru
właściwie to pytanie powstaje jedno - jaka dziewczyna to właściwie puszczalska? ilu partnerów trzeba mieć, w jaki sposób sie z nimi bzykac, żeby zostac puszczalską? bo do stracenia cnoty to wystarczy jeden, wiec nie sądzę żeby fakt niecnotliwości automatycznie oznaczał puszczalstwo...