Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISABELLAA

Ja alkoholiczka i bulimiczka.

Polecane posty

Gość ISABELLAA

mam 24 lata , I nie moge przestac. Pije albo jem i rzygam. tyle kasy juz na to wydalam szczegolnie na bulimie. Czy dla mnie jest nadzieja ?? Pomocy zrozumienia. Boli mnie serce. Czemu kazdej nocy musze sie upic?? Czemu kazdego dnia musze rzygac, hcoc tak ladnie sie zacznie. Czemu jestem taka niedojrzala, czemu nie pozwolono mi nigdy zyc na wlasny rachunek? Zawsze ktos byl kto zapewnial mi wszystko. teraz sa rodzixce powtarzaja jak ci sie nie uda nie martw sie zawsze masz dom ktory na ciebie czeka. Nie mam po co sie starac.. Nie potrafie dzialac jezeli nie jestem do tego zmuszona.. Prosze ich, zeby dali mi szanse sie wykazac ,zaczac walczyc. Te nalogi wywodza sie z braku samodzielnosci i odpowiedzialnosci za siebie. Marnuje swoje zycie...

Gość Monikkkka
Narzekasz, ze rodzice ci pomagaja? Ze sie o ciebie martwia i cie wspieraja? jestes potwiernie niedojrzala. Pewnie dlatego to roba. Wez sie w garsc. Znajdz prace i sie usamodzielnij. Oni tego za ciebie nie zrobia. To twoje zycie i to ty zdecydujesz, jakie bedzie. Zrzucanie winy na innych tego nie zmieni.