Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana18

meisiaczka

Polecane posty

Gość ana18

Hej. widział wiele tematów na ten temat ale niemoge sie dowiedzic w mojej sprawie mama nadzieje z epomozecie: Jeszcze nei uprawiałam seksu ale petting mój chlopak maial palce w mojej pochwie ale nie jest pewny czy były plemniki bo dotknął swojego penisa. Okres spóxnia mi sie już 2 tydzień ( od trzech meisiiecy amm nielegurlany w grudniu spóźnił się tydzień a w styczniu ponad tydzien) mierzyłam rano wieczorem temp w pochwie i miałąm 37 stopni po godzinie znów mierzyłam i było 36,6. Gdy mierzyłam rano wyniosła 37,1 oco tu chodzi? czy aj jestem w ciazy? powiem ze bola mnei piersi i leci mi taka biało-żóltawa wydzielina ??????

Gość wszystkie apteki pozamykali
??? Kup test i sprawdź, albo do gina. Bo wróżkami nie jesteśmy

Gość yiyu
:D:D:D:D od pettingu nie zachodzi się w ciąży masznei regularny okres to idz do ginekologa. przepisze ci tabletki iureguluje go a poza tym będziesz pewna ze nei zajdziesz

Gość ana18
dzięki, ale co z tą temperatura czytałam z e taka temperatura oznacza ciąże (test bede robić wiecsie okaze ale ta temperatura)

Gość saleminka8
jeśli temperatura utrzymuje się taka do tygodnia po spodziewanej @ jest prawdopodobieństwo ze to ciąża,a jeśli dopiero @ będzie to temperatura jest jak najbardziej ok :)

Gość klkm
temperatura w pochwie moze być zmienna ze wzgledu na przeziębienia i inne czynniki. nie sugerowałabym sie tym. raczej idz do ginekologa niech cię przebada i ureguluje okres

Gość ana18
dzięki czyli nie moge wykluczyc prawdopodobienstwa ze jestem w ciazy a brazowa wydzielina po pettingu pojawila sie przez kilka dni i nic a okresu brak do dzis mysle ze udam sie do ginekologa ale boje sie ze okaze sie ze jestem w ciazy a seksu nie uprawiałam ;/

Gość ikuhui
na 100 % nie jestes w ciąży.nie przesadzaj. do lekarza idz zeby uregulował ci cykl. i poproś o tabletki żebyś nie miaął w przyszłości takiego problemu

Gość ana18
dziękuje za wszytskei odpowiedzi udam sie do ginekologa i wszystko sie wyjasni co i jak mam jedynie nadzieje ze nei jestem w ciazy