Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak a jak

dziwny rozmiar

Polecane posty

Gość takie mam zdanie....
niestety sa tylko pojedzyncze egzemplarze w roznych sklepach, wiec trzeba po prostu pytac pytac pytac

Gość czarna koala
na tej stronie znajdziesz tez adresy sklepów internetowych które maja taka rozmiarówke, ale tam wszystko jest takie rozpaczliwie brzyyyyydkie... :(

No trudno ale dzieki. Czytalam gdzies na forum ze w warszawie sa 4 takie sklepy ale ja jestem z Krakowa:/

Gość takie mam zdanie....
firma Dalia robi ładne staniki w nazwe to - nietypowych - rozmiarach

Nie lubie kupowac bielizny przez internet no ale moze sie skusze... Zawsze nosilam 75 B i po przeczytaniu tego chyba to jednak nie moj rozmiar...

Gość jaa noszę w zaleznosci
a no właśnie :) tylko, ze to tak teoretycznie masz 65g ;) większosc pewnie bedzie pasować, ale mozliwe, ze bedziesz musiala ze scisliwszych wybrac 70f itp. dobry stanik= dobre samopoczucie bez wylewajacych sie piersi i przesuwającego sie obwodu

moim zdaniem powinnas zwrocic sie bezposrednio do producenta a nie szukac po sklepach. wybieraj model, szukaj producentow i dzwon czy jest szansa aby dostac cos w tak nietypowym rozmiarze. moze tez ktos zgodzi Ci sie uszyc na zamowienie. Wiem, co pisze bo moj maz rowniez ma bardzo nietypowa rozmiarowke, i praktycznie wszystko trzeba dla niego szyc. Ciezko jest o producenta rzeczy "casual" (bo z garniturami, koszulami, krawatami to nie ma problemu, rzecz jasna) ktory zgodzi sie na szycie poza linia, ale zdarzaja sie :)

Gość jaa noszę w zaleznosci
firma melissa szyje staniki. ale od ciebie zalezy czy polubisz ich wzornictwo. mi sie nie podoba http://www.melissa.com.pl/