Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z niedużego miasta

bankowy doradca leasingowy-pytanie

Polecane posty

Mam niedługo rozmowę rekrutacyjną w bz wbk na posadę bankowego doradcy leasingowego. Czy ktoś orientuje się, jak może wyglądać taka rozmowa, jak się do niej ptzygotować? Nie mam doświadczenia w pracy w banku, a jednak zostałem zaproszony. No i jaki jest przedział zarobków. Co odpowiedzieć, gdy zapytają mnie o oczekiwania finansowe (praca w niedużym mieście, ok. 200.000 ludzi)? Pomóżcie ludzie:)

tak właściwie to nie oczekuję że mi ktoś odpowie tylko chciałem się pochwalić :)

witam podszywacza:) I dalej proszę o pomoc:)

boli mnie odbyt i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć czy taki doradca pracuje na siedząco czy na stojąco?

napisałem, w sensie: "nie mam doświadczenia, zostałem zaproszony na rozmowę". Inaczej wygląda rozmowa rekrutacyjna w przypadku bankowca z doświadczeniem, a inaczej z facetem, który w banku nie pracował:)

Podszywaczom się nudzi?

czy jak mnie przyjmą dostanę od razu klucz do skarbca ze złotem?

Przyłączam się do pytania faceta. Jak wygląda rozmowa ?

Gość gościnnygośściu
Jeżeli mieszkacie na Dolnym Śląsku i szukacie fachowych i profesjonalnych porad z zakresu zarządzania finansami i rachunkowości zachęcamy Was do przyjrzeniu się bliżej ofercie produktowej Japco Finanse. Jesteśmy firmą o szerokim wachlarzu produktowym. W swojej ofercie mamy m.in Leasingi -operacyjne, finansowe, zwrotne, konsumenckie, na ,,start'', urządzeń i sprzętu medycznego, nieruchomości oraz Kredyty-pożyczkowe, inwestycyjne, na zabezpieczenie, samochodowe, hipoteczne, dla osób fizycznych oraz pożyczki pod dotacje UE. Zachęcamy Państwa do zapoznania się z naszą stroną internetową japco-finanse.pl oraz do kontaktu z naszymi konsultantami.