Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gewfnwekj

Jak nazwiecie osobe, ktora ...

Polecane posty

Gość gewfnwekj

jest bardzo zwiazana z telefonem, po domu chodzi z nim w kieszeni, i do lazienki rowniez go zabiera ze soba ... Dla mnei to troche chore ...

Gość kalinkaczerwona
uzalezniona.. ja tak mialam kilka lat temu jak kupilam pierwszyu telefon. Teraz komorki uzywam kilka razy dziennie, najczesciej jako zegarka ;)

Gość gewfnwekj
hehe , ja nie wiem, czy on tak juz ma, czy to mozliwe, czy moj facet tak rzy mnie w obawie o kogos... moze ma cos do ukrycia. Wlansie zrobil mi awanture ze wczoraj rozladowal mi sie telefon a blam na uczelni do 20 , a czmeu nie dlatego, ze wczoraj dzwonil i sie nie ododzwonil , czy wysylal smsy, tylko dlatego, ze dzis rano spalam i nie odbiealam, to wolal mnie pograzyc czepiajc sie wczorqajszego dnia ;/

Gość znam taki przypadek...
moja młodsza siostra (24lata) non stop pomyka z telefonem, ale nie dzwoni, tylko pisze smsy. Wywala prawie całą wypłatę na karty doładowujące!:-O Śpi z tel., je z tel., ogląda tv., z telefonem -toaleta, spacer, praca, kościół, spotkanie towarzyskie, NON STOP pstryka wskurwiajace smsy! To jest dopiero obłęd! Wszystkich wnerwia już na maxa, ale nijak nie można jej oderwać od tego dziadostwa.:-O

Gość znam taki przypadek...
Ona,to jest chyba najgorszy możliwy przypadek mega uzależnienia od pisania smsów. Nigdy nie sądziłam,że aż tak idiotycznie można się zachowywać:-O

Gość mojs przyjaciolka
jest na maxa uzalezniona od telefonow....tak....ma ich 2 czy 3 :-0 i przez akzdy gada i pisze smsy...non stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurwicy mozna dostac bo nawet nie ma jak z nia pogadac :-0