Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Dzisiaj do mnie moja dziew. - PONIZASZ MNIE..... o co chodzi??????

Polecane posty

Gość zxczczcxc
za prowokacje 2/10 wysilles sien a poczatku ale ŻADEN NORMALNY facet który kocha swoja kobiete tak by sie o niej nie wypowiadał dla tego dla mnie to prowokacja

Gość na całe życie
PRZESADZA? pewnie ze ją ponizył, kurde to twoja kobieta a nie sprzataczka :O w głowie ci sie poprzewracało sory w dupie tez :O mam nadzieje ze ona po takiej akcji cos zrozumie i cie zostawi psycholu

Mi też się wdaje, że prowokacja:D Facet uwielbia porządek a musi mieć sprzątaczkę:D jakby taki pożądnisi był to by sam sprzątał po sobie... zresztą... Pacanie jesteś nie lojalny wobec swojej dziewczyny! Takie rzeczy powinny zostać w łóżku i nie opuszczać go na krok :P Po co nam szczegóły z twego życia seksualnego... chwalisz się czy żalisz? :D

Gość zxczczcxc
wrzuć na luz i idź stąd znajdz sobie inna zabawe , zabaw sie swoim Wacusiem a nie na Kafe głupoty wypisujesz

Gość haha xD...lololol
Jak ją kochasz to czemu ją tak tu objechałeś? ... :/ Cudowna, bezgraniczna lojalna miłość... :/ Napisz coś jeszcze o niej... Z MIŁOSCI o_O nie no ja jej aż zazdroszczę :D taka miłość .... ufff :)

Gość omega2302
No zastanow sie nad zwiazkiem...i uwolnij dziewczyne od PRYMITYWA!

Gość Ty wyższa sfero......
naucz się najpierw pisać po polsku :) "Lubicie też być związane i poniżone w seksie przez mężczyznę, spuszczone na twarz " o tak, kobiety uwielbiają "być spuszczone na twarz " najlepiej z 10 piętra ;) Koleś jest "wysoko szkolony " bo do podstawówki chodził pod górkę ... wyższa sfera :))))))))))))))

Nie wiem po co wchodzę na jego topic skoro wiem co na 100% będzie napisane: Nie ukrywam także, że sfery w których się obracam to nie byle co. Nie mówię tego żeby się chwalić moich licznych znajomych (a są to lekarze medycyny, doktorzy, prawnicy, bankierzy) heh chyba po to żeby się bardziej utwierdzić we wrodzonym debiliźmie autora :O

Gość ale jajca.........
dArtagnan ............nie zesraj sie od tych przechwałek:D.A swoją drogą wyobraźnię to ty masz:D:D........nie marnuj sie w necie:D:D

Gość hdeuh
echmmm zalezy kto nabrudzil, jesli ona to ona powinna to sprztanc , jelsi to Twoje brudy to nie powinienes tak do niej mowic.I zapewne dziwczyna sie glupio poczula, bo moles podnioslm tonem do niej mowic, jak do jakies sluzacej, zamiast delikatnie zwrocic jej uwage, w tedy napewno by posprzatla, jesli to ona nabrudzla, a tak zwyczajnie poczula sie jak jakas pomyja...

Szkoda gadać na poziom waszych wypowiedzi. Jedno jest symbolicznie bardziej interesuje was smerma z twarzy niż właściwy problem Czytajcie więcej książek, to rozszerzycie horyzonty myślowe. Mogę wam polecic kilka ze swojej biblioteczki

A ja rozumiem po czesci Autora bo skoro dom jest jego i wszystko to on utrzymuje te dziewuche i ona powinna sie odwdzieczyc chocby tak ze posprzatac jemu w lazience...