Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam glupie problemy

tabletki anty - doradzcie

Polecane posty

Do niedawna bylam w zwiazku, po ok. pol roku zdecydowalam sie na tabletki antykoncepcyjne - po raz pierwszy w zyciu, mam 24 lata. Niestety, rozstalismy sie. Jestem po drugim opakowaniu, i teraz nie wiem - czy brac kolejne. W najblizszych dniach seksu nie planuje, jak sie zapewne domyslacie, ale z drugiej strony - moze niebawem kogos poznam, i po kilku miesiacach wroce do tabletek, a takie skakanie chyba nie jest dobre dla organizmu. No i raczej mam korzysci z tych tabletek - poki co nie tyje [a nawet idzie mi odchudzanie], regularne, lekkie miesiaczki [w poprzednich cyklach miewalam z tym problemy]. I teraz nie wiem, brac tabletki dalej, czy nie. Jak myslicie?

podnosze, powiedzcie cos

doradzic trudno ale skad wiesz ze nie znajdziesz faceta ?? bierz tablekti czeste branie iu odstwianie moze rozwlic twoja gostpdarke hormonalną

Dziekuje za odzew ;) No wlasnie mysle ze znajde, choc znajac moje szczescie, to gdzies w maju. No i wlasnie, z jednej strony rozwalanie gospodarki, ale z drugiej, warto tak sie truc bez powodu w sumie?