Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokkojbv

czy można podac pierś jeśli mleko tam było ze wczoraj?

Polecane posty

Gość okokkojbv

mam tak mało ze szok a teraz cos tam jest czymoge podac juz nie walczę o laktację

Gość mleko bylo
w piersi od wczoraj ? a co mogluby mu sie stac . kurcze idz poczytaj troche ksiazek lub odwiedz jakiegos lekarza - takie durne pytania zadawac ! ile ty masz lat . no chyba ze to mleko sciaglas i przechowujesz w lodowce - tez nie widze problemu

Gość co to znaczy tam bylo
w piersi ?! rece mi opdaja jak czytam takie pytania . ale w gruncie rzeczy to humor mi sie poprawil

Gość oczywiście że można
pod warunkiem, żę trzymałaś piersi w chłodzie, w przeciwnym wypadku mleko jest niestety skwaśniałe i możesz je uzyć jedynie do obiadu, np. w zestawieniu puree ziemniaczane + jajko sadzone + mleko

karm małego tyle ile możesz! resztę dokarmiaj jeśli musisz! mleko w piersi się nie zestarzeje, nie skiśnie bo ono ciągle się produkuje, poza tym nie ma dostępu powietrza żeby było stare i niedobre! a wy zamiast się śmiać to mogłybyście dziewczynie wytłumaczyć bo to wcale nie jest oczywiste

Gość dla mnie jest oczywiste
no bo jak by to bylo gdyby po porodzie dziecko ssalo stare mleko . czasem kobiety maja ta siare na pare tyg przed porodem i co ona miala by sie zepsuc ?