Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Faceta to jednak bardzo ciężko zrozumiec...

Polecane posty

lidiena skoro to nie jest jeszcze Twoj facet to chyba nie warto wogole sie w to pakowac. Poszukaj faceta ktory bedzie cię szanował, a nie obrazał się na Ciebie o wszystko

Kiedyś tego w ogóle bym nie wzięła pod uwagę, ale chyba w ogóle przestanę szukać kandydatów na związek. O wiele lepiej jest się wyszaleć. Na szczęście ktoś już kiedyś wymyślił prezerwatywy i chyba warto skorzystać z tych osiągnięć. Nie ma problemów, dąsania się, bólu, łez. Jest za to zabawa.

ale jego obrażanie się stawia pod znakiem zapytania naszą przyjaźń, bo raczej przyjaciel się tak nie zachowuje... przyjazn damsko meska nie ma racji bytu .. zreszta twoj przykład jest dobrym przykładem na ta teorie

Mimo wszystko nie przekreślałabym przyjaźni damsko-męskiej. Mam przyjaciela, z którym się świetnie dogaduję, bez fochów. Ale fakt faktem, że jest on gejem.

Tez uwazam , ze przyjazn damsko meska nie istniej. Jedynie jak mowisz z homoseksualistą to jeszcze moze ale z facetem ktory jest hetero to nie da rady

Myślę, że przyjaźń jest możliwa, ale pod warunkiem, że trafi się na właściwą osobę i dobrze jak obie strony są w związku.

Ale jesli te osoby sa w związku to ich partnerzy nie zawsze bedą w stanie zaakceptowac tą przyjaciółkę lub przyjaciela

że trafi się na właściwą osobę i dobrze jak obie strony są w związku. nie koniecznie ... wtedy partnerzy moga miec pewne animozje zwiazane z tym faktem ... i spirala podejrzen i zapytan moze sie zazebiac ... wiec po co sobie utrudniac zycie ?

Może czasami warto... Przyjaciele czasami okazują się nam bardziej potrzebni i większym wsparciem niż partnerzy.

Tylko czasami sie tak zdarza ze ci przyjaciele robia to czesto by cie pozyskac :) Wiesz od przyjazni do miłosci ... Osobiscie miałem kiedys taki przypadek... Dziewcze pod przykrywka przyjazni chciała mnie usidlic jako swojego faceta ...