Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oviesse

ILE WAM ZAJĘŁO DOJŚCIE DO WAGI SPRZED CIĄŻY?

Polecane posty

Gość oviesse

Gość bywa różnie ale mi
rok

Gość mam tak jak ty
urodziłam 9 dni temu i waze tyle ile przed ciążą. Z tym ze brzuszek jest jeszcze ale na tym etapie to zupelnie normalne.

Gość hi..**
to zalezy ile kto przytył :O

Gość ojjjjjjj
ja uodzłam 4 miesiące temu jeszcze mam troszkę zapasu ale podobno jak się nie schudnie do 6 miesiąca to już po ptakach

Gość mam tak jak ty
ja przytylam 10 kg. Zaraz po porodzie bylam lżejsza az o 7 kg a w dniu wypisu do domu o pozostale 3 kg. Czyli do domu wrocilam ze starą wagą i z brzuszkiem :D

Gość TYDZIEń
A POTEM UTAŁAM 10 KG NA WYCHOWAWCZYM

Gość biala mewa.
dziewczyny czemu w ciązy sie tak tyje??? to przez jedzenie czy przez hormony?

Gość no wlasnie mnoe tez to ciekawi
tak patrze na siebie i nie widze, zebym jadla inaczej niz przed ciaza ani wiecej, ani czesciej, nigdy nie jem w nocy ani po 20.00, jestem w 16 tygodniu (koncowce), a przytylam juz 3 kg...

Gość Ratunkuuuuuuu
Ja urodziłam 15 mies temu i waże o 4 kg więcej niz przed ciąża ale to dlatego ze siedze w domu i z nudów podjadam. Chciałabym troszku schudnąc bo mam brzuszek i boczki ale nie mam takiego dużego zaparcia i silnej woli zeby odmawiac sobie pyszności.

Gość Aniusia23
płod nabiera masy i do tego musisz liczyc wode płodowe

Gość inek
przytyłam 20kg... wrociłam do wagi(teraz waże nawet mniej niż przed ciążą)ok po 4 miesiącach

Gość pamelka1984
Ja juz zmagam sie ze swoja wagą niecałe 12 miesiecy a i tak ma jeszcze ok 6-7 kg nawagi W ciązy przytyłam prawie 40 kg wiec to bardzo dużo nie iwem czemu az tak ale wcale nie jadłam wiecej i dzidzi ważyuła 375 Nie jestem z byt wyskoa bo mam zaledewie 158 wiec mozecie sobie wyobrazic jak smiesznie wygladałam z taka nadwaga bo przed zajsciem w ciąże ważyła 45 kg a juz osttnimi dniami 83kg stosuje wszystkie kremy i cófda chodzę na fitnes staram sie trzymać djet i nic nie drga waga moze macie jakiś lepszy sposób na te oponeczki

Gość romkam
pamelka świetnie cię rozumiem bo ja też mierze 156cm i przytyłam 25kg w ciąży wyglądałam jak malutki pączuś:))schudłam 23kg po ciąży ale mi to zajęło 19miesięcy ale ja nie stosowałam żadnych diet tylko karmiłam synka piersią 16mies:)dopiero teraz zaczęłam jeżdzić na basen z synkiem i mężem

Gość pamelka1984
Ja niestety nie karmiłam piersai zeldwie prze 2 tygodnie a i tak musiała dokarmoiac mała butelka bo miałam za mało pokarmu po 2 tygodniach pokarm zniknoł nie wiem czemu. Juz sam nie wiem co ma robic na basen to raczej nie bardzo bo nie umiem pływać a wiem ze woda dobrze wyciaga oi modeluje ciało i co teraz

Gość romkam
wiesz na basenach jest taki sprz ęt że napewno nauczysz się pływać razem z dzidziusiem spróbuj naprawde wart a mój synek odkąt jeździmy na basen wcale nie choruje a jeśli ktoś ma recepte na zgubienie oponek z chęcią skorzystam bo jakoś ciągle je mam....

Gość przytyłam 7 kilo
2 po po porodzie ważyłam 1 kilo mniej niz przed ciążą, w ciągu miesiąca waga zeszła jeszcze o 5 kilo