Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa nauk

80 procent kobet to biseksualistki

Polecane posty

Gość Królowa nauk

"Według badań przeprowadzonych przez Amerykański Instytut Badawczy (AIR) 80% współczesnych kobiet miało kontakty seksualne z własną płcią. Jest to niemal 70% wzrost w porównaniu do analogicznych badań przeprowadzonych w latach 50-tych. Spośród przebadanej grupy 40% określiło swoje kontakty jako częste, 30% w miarę częste, a 20% sporadyczne. 10% przyznaje się jedynie do jednorazowego kontaktu." I co wy na to?

Gość kobieta*****
mnie sie wydaje, ze to raczej nie swiadczy o homoseksualizmie, tylko zlagodzeniu obyczajow, ze kobiety sie nie boja probowac, i nie wstydza o tym mowic. I dobrze. I wydaje mi sie, ze to 80% to jakos za duzo.

Gość kobieta*****
chodzilo mi o biseksualizm, oczywiscie, nie homo ;)

Gość ala co jej odwala
nie wydaje mi sie bardziej jesli chodzi o spróbowanie,jedyne znane mi bi to angelina jolie i doda,i to raczej nie osobiscie znane

Gość mysliciel42
zawsze to twierdzilem...kobiety to dziwne stworzonka i wszystkiego mozna sie po nich spodziewac

Gość święta racja
tylko 80? :P

Gość bfd bdf bv
W takim wypadku jestem gejem w damskiej skórze :P

Gość do dziwnego nicka
jesteś normalna :P

Zgadzam się:D Kiedyś z przyjaciółkami same doszłyśmy do wniosku,że praktycznie każda kobieta jest w mniejszym lub wiekszym stopniu bi:D

Ja czasem żałuję, że nie urodziłam się bi lub les. Ale niestety, kobiety są dla mnie aseksualne.

Gość Królowa nauk
najlepsze jest to, że ten cały cytat z niby jakiegoś artykułu i te niby jakieś badania wymyśliłem :P

Gość ...000
a już chciałam napisać, że pod warunkiem, że do takich kontaktów zaliczy się ściskanie i całowanie siostry w dzień Jej urodzin haha...

Gość ja kiedyś czytałam
NAPRAWDĘ, że ponad połowa wszystkich ludzi ma skłonności biseksualne w tym, ponad 70% kobiet. A te opisane "kontakty" to często pierwsze pocałunki ćwiczone razem z koleżanką, bo z przyjaciółką to nie wstyd :-P

Gość frufru
to już byłoooooo...

Gość Określona
temat homo jest tak broniony, tyle sie o tym mówi. Czemu nie jest łatwo powiedziec ze jest sie Bi ? W Polsce, nawet w Warszawie bardzo ciezko spotkac bratnią duszę bo niby jak ?

Gość te badania są nieprawdziwe
sam autor napisał że to wymyślił. Wiem, to bo to ja jestem tym autorem :D

Pieprzenie, większość lasek \"próbuje\" dać buzi koleżance po pijaku, bo to teraz modne, ale prawdziwych biseksualistek znam może 2-3. Mnie kobiety w ogóle nie podniecają, a szkoda, życie lesbijki byłoby dużo prostsze - zero użerania się z samcami ;)

A czemu nie? Pewna dość bliska znajoma bi sama do mnie przyszła z jakimiśtam rozterkami uczuciowymi (tzn pogadać o innej lasce którą się zauroczyła, a nie wyznać mi uczucie). Natomiast kilka innych miało tą dziwną przypadłość, że lubiło publicznie chwalić się, że całowały się z dziewczyną, albo udawać w tańcu les z koleżanką.... ale tylko i wyłącznie wtedy, gdy w towarzystwie roiło się od facetów, którymi były zainteresowane :P :P

Gość Określona
Z tym udawaniem bi to niestety faktycznie tak jest. Ale to indywidualna sprawa , ja bardziej ubolewam nad starszna nienawiscia do osób mowiacych otwarcie o orientacji.

Niech ludzie eksperymentują, niech poszukują swojego szczęścia. Ja się bi nie czuję. A osoby bi mają przekichane, bo dla homoseksualnych osób i hetero są "podejrzane" i traktowane jako osoby niewierne...

Gość Określona
Czemu uwazasz ,ze niewierne ?