Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia 17

Ile powinna wazyć pytanie

Polecane posty

Kochani mam do was putani... ile waszym zdaniem powinna ważyć dziewczyna mająca 160... Ale tak szczerze jaka waga powinna być najniższa i najwyższa?

Oczywiście zależy ile masz lat :) Bo wiadomo, że co innego nastolatka, a dojrzała kobieta :)

Gość lfbvfgtrii
najwyższa 55 najniższa 48 Ale w sumie na da się jednoznacznie określić ponieważ waga zależy od budowy, grubości kości...

Lat mam 17 i na tą chwile ważę 54kg ale jak dla mnie to o wiele za dużo i źle się czuję w swoim ciele.

Gość uke-
Najmnmiej 43 , najwięcej 50 kg.

Gość uyfrtuydghm
54 kg przy 160 to dużo, zresztą sama to zauważyłas, tak 48-50 kg byłoby optymalnie, bo jednak przy wzroscie do 160-164 każdy kilogram za dużo widać - niestety

Jezu uke już cię kocham... ja chcę zgubić właśnie 12 kg żeby ważyć te 43... Tylko nie wiem jak szybko to zgubić narazie dietę zaczęłam 200/300 kcal dziennie

Gość nie da się określić
inne kształty, krągłości, tkanka mięśniowa. Ale wg. mnie ok 50-55 jest naprawdę ok wagą.

zwariowałaś? 200-300 kcal? chcesz żeby ci włosy wyleciały :O masz 17 lat, rozwalisz sobie przemianę materii i potem nawet jak będziesz jeść 1200 to będziesz tyć :O No i wiadomo, że jojo gwarantowane :O Nie lepiej 1000-1200 kalorii dziennie i ćwiczenia?

Ja jstem stanowczo za okrągła... mam duże cycki i boczki mi z spodni wyłażą ;/

Gość omega2302
proponuje sport i mlotek zebys wybila sobie z glowy te 200-300kcal

Ale ja cwiczę... Rowerek stacionany brzuszki przysiady nożyce skakanka aerobik... i jakoś nie widzę rezultatów... a jem zazwyczaj mało...

No to chyba masz kiepską przemianę materii. No i też zależy co jesz - wywal z jadłospisu słodycze, smażone rzeczy itp. Jedz mało, ale często - głównie warzywa, potrawy duszone czy gotowane, bogate w błonnik, chudy nabiał. Ostatni posiłek - 3 godz. przed snem. I będzie ok :) A jak już dieta to 1000-1200 kalorii. Żadne 200! Wytrzymasz kilka dni, a potem rzucisz się na jedzenie :(

Gość lfbvfgtrii
jebnięta:-o

Ale ja jem sporo tylko właśnei warzyw i owoców niskokalorycznych... głodna nie chodzę a za słodyczami w ogóle nie przepadam ;/ A co do przemiany to prawda... do toalety raz na 3 tygodnie chodzę i dla ttego od kilku dni tabletki na przeczyszczenie jem..

tabletki na przeczyszczenie? rany boskie :O nawet nie wiesz jaką sobie szkodę robisz... Uzależnisz się od nich i potem w ogóle nie będziesz się mogła bez nich wypróżnić :O odstaw je, naprawdę dobrze Ci radzę bo zniszczysz sobie jelita. Polecam zieloną herbatę.

szczrze to wolę załatwiać się codziennie z nimi niż raz w miesiącu bez ;/