Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia M

Zaczełam diete, sporządze dziennik.

Polecane posty

Gość Natalia M

Siemka dziewczyny :), Już od 6 dni jestem na Diecie, choć w sumie trudno to nazwać dietą. Już parę osób pisało tu o tych ziołach Chudaks no i ugiełam się. Kupiłam i kurczę nie sadziłam że to aż takie fajnie. 24.02.09 waga: 84 kilo i wzrost 167 cm :( :(... Więc jest tragicznie. No ale cóż, wkoncu może to zrzuce. 1 dzień - waga rano: 84 kilo Napiłam się rano tych ziół, nie zbyt dobre ale znośne. Zjadłam śniadanie i poleciałam do pracy. Miałam iść na basen ale oczywiście nie wyrobiłam się i pojechałam do domu. zjadłam obiad kolację, wieczorem waga... nic sie nie zmienia. 2 dzień - waga rano : 83,9 kilo Myślałam że to jakiś żart przecież miałam chudnąć, no ale nic pije rano zioła i lece. Dzisiaj pracuje tylko do 15 więc, pójde na basen. Ok, nawet czuje sie żeśko po tym basenie ale nie pływałam cały czas gdyz nie jestem przyzwyczajona. Zjadalam dosyc spory obiad i kolacje. Wieczorem waga - 0 zmian. :( 3 dzień - waga rano. 82,6 kilo :) : ) :) :) Wow, pierwsza zmiana. No to zachęcona wypijam rano ziółka i załatwiam swoje sprawy. Zjadłam dosyć spory obiad. Niestesy w biegu gdyz musiałam jechac bo mamę ze szpitala. i nie miałam czasu zjeść. Kolacja i spać Wieczorem waga: 82,7 4 dzień - waga rano: 82,6 Zaspałam, zapomniałam o ziołach :( mój błąd niestesty dzisiaj caly dzien zajety nie dam rady na sport. Boje sie efektu jo-jo no ale nic. Mija kolejny dzień. Waga wieczorem: 82,8 :( 5 dzień - waga rano: 82,6 I tu znowu zaskoczenie, jednak nie wzrosła waga!!! Udało się ale dzisiaj muszę coś zrobić, chyba znowu pójde na basen. Oczywiscie rano moją herbatkę (Mąż się troche śmiał ale zignorowałam go) i poszłam znowu do pracy. Niestesty nie zdazyłam na basen na 17:00 ale wzielam ulotke. Jest areobik w wodzie raz w tygodniu. Dla mnie bomba zapisze się. Wieczorem poszłam na dłuższy spacer z mężem i z psem. Zimno więc wracam. Wieczorem waga: 82,4 6 dzień- waga (!!) 81,7 O kurczę, coraz lepiej. Waga się zmienia szybko. Nawet w lustrze widać że jest mnie troche mniej. Rano pije ziółka, zadzwoniłam zeby zapisać się na areobik. Nawet nie drogo, chetnie pojde. Dzisiaj znowu brak czasu na jakis sport. Teraz piszę na internecie gdyz chcialabym sie komus wygadac. A nie chce mowic znajomym ani mezowi bo nie zrozumieja :). Dziewczyny wspomozcie. :) Mam nadzieje ze wytrwam, co sadzicie? Czy wszystko robie dobrze? Czy moze powinnam mniej jesc?

Gość Nataszkaaaa
Gratuluje, kurcze sama bym chciała tak schudnąc... A jak sie trzymasz jakie sa efekty tego?

Gość ja kupilam
daj se spokoj z wazeniem codziennie ,waz sie raz na tydzien

chudaks!! haha nie bądźcie śmieszni ;P Przecież to ponoć nie jest dostepne w PL... hahahaha!! skończcie z tą bujdą ;)

Gość Natali M
Sprzedaje, to chłopak. Szczerze mowiac przekonały mnie jego zdjęcia: http://picasaweb.google.com/termbest/ Mowi ze mu samemu pomoglo i teraz to sprzedaje w Polsce. Efekty, to w sumie czuje sie bardzo dobrze po wykonywaniu jakies czynnosci takiej gdzie trzeba wysilku. Wtedy jakos tak czuje ze bardziej ze mnie spada waga. Ciekawe przezycie. No i poprawia metabolzim. Jedyny minus to troche smak. Ale da sie przyzwyczaic a to jeden raz dziennie. Mozna przezyc byleby się chudło. A na razie sie udaje;)

Gość Wi0la
a czujesz się dobrze?

Gość Natalia M
Tak, bardzo dobrze. Nie ma żadnych problemów. Ide spać waga: 81,8

Gość Kasiuuuuuunka
Hmm, poczekam jeszcze 2 dni jak bedzie Ci schodzic waga to poprosze Cie o dane tego chlopaka bo to intrygujace ok?

Gość Natalia M
nie ma problemu.

Gość kryptoreklama
? ? ?

Gość Natalia M
W żadnym wypadku. Po prostu pisze jak mi sie powodzi. A jest calkiem niezle. Dzisiaj bylam na basenie. Wieczorem sie zwaze.

Gość załamana życiem
NatalioM, mam do Ciebie prośbę, proszę wpisz tutaj skład tych ziółek, ile gram jest w opakowaniu, na ile to starcza i jaka cena. Aha i jeszcze jedno, zrób zdjęcie opakowania i zameść na www.voila.pl i wklej tu linka. zapewne wszyscy będziemy wdzięczni:) pozdrawiam

Gość Natalia M
Poprosiłam go, aby dał mi zdjęcie gdyz niestesty moj aparat się zepsuł. Skład: Kora Kruszyny, Ziele Fiołka trójbarwnego FPV, Ziele Dziurawca, Kwiat Malwy Senegalskiej , głóg, zioło "dziar" Starcza na miesiąc, cena 85,90. Jak dostane zdjęcie to dam. waga rano: 80,3 (!!!). A w sumie nic nie robiłam, oprócz biegania po sklepie. Ehh dziewczyny, niesamowicie się czuję. Nawet juz znajomy zauważyły!!

Gość ChceSchudnąć20 kilo
Przyznam że brzmi bardzo zachecajaco i się skuszę, a mogłabyś podać kontakt do niego? Bo chchiałabym zamówić

Gość Natalia M
Jego Gadu0Gadu 1955709 E-mail gdzies zapodziałam :)

Gość Natalia M
Niestesty już przesypałam do innej torebki. On to sprzedaje w takich specjlanych foliowych opakowaniach. Ale wiadomo nie wazne jak wyglada wazne jest ze DZIALA!!! (dzisiaj 79,9 :) Ale mi sie japka cieszy :) :): )

Gość Klaudia Kalisz
Dzisiaj otrzymałam paczkę... Zobaczymy jak efekty :)

Gość Ania9
Ja też zamówiłam mam do schudnięcia 10 kilo zoabczymy jak zadziała

Gość tiriririri
w morde..... znam jacka;P

Gość tiriririri
a noi wlasnie ... tak na marginesie to on chyba wyladował w szpitalu z tego co wiem;/ nie wiem czy przez zioła ale w kazdym razie warto dodac;]

Gość na tym topiki pisze ta sama os
na tym topiku pisze ta sama osoba, i sprzedaje kore kruszyny za 86 zł...hahahahha gdzie wy macie mózg ludzie to oszustwo,kupujecie zioła na przeczyszczenie-posracie sie i spieprzycie jelita.

Gość termbest
przed chwilą dostałem maila z linkiem od osoby zainteresowanej mojej produktem. Pierwszy raz widzę ten temat. A te plotki że byłem w szpitalu itp to jakaś ściema. Ludzie opanujcie się proszę.

Gość Natali M
Nie pisałam bo nie miałam dostępu do internetu. Waga schodzi az milo. A dziwi mnie to ze tutaj piszecie takie rzeczy. Mi to narpawde pomaga dziewczyny, niesamowite to jest. I jak wasze efekty?

Gość Klaudia Kalisz
Ja schudłam już 3 kilo... Niesamowity jest ten środek. Nie długo napisze coś więcej bo to dopiero początek

Gość Kasiuuuuuunka
Ja też odchudzma się na razie 5 kilo :)

Gość Natali M
No to super dziewczyny, ja już mam wage 75.3 kilo jestem niesamowicie dszczesliwa. Dziewczyny w pracy juz zamowily srodek :)

Gość tez mam nieodparte wrazenie
ze te pochwaly na pomaranczowo pisze sam sprzedawca. niezle sie maskuje, ale zdradzają go te teksty pełne pewności że spadek wagi to na 100% zasługa ziółek. poza tym chyba nikt, zaczynajac brac jakies wspomagacze, rownoczesnie nie bierze sie solidnie za diete (choćby przez pierwsze dni), a tutaj co chwile: "zjadłam solidny obiad" cz cos tam:D jacku, pocwicz jeszcze, poczytaj wiecej kafe, to może załapiesz :classic_cool: