Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia M

Zaczełam diete, sporządze dziennik.

Polecane posty

Gość Natalia M
Ehh, ja jestem pewna gdyż już od długiego czasu próbuje się odchudzić i nic. Teraz mam te ziółka i jest super waga daje rade. Nie rozumiem czemu wszyscy są tacy podejrzliwi. Chłopak ma dobry środek i próbował go zareklamować. Ja też pisze to bo chce się pochawlić ale tez w ramach podziekowania że jednak nie okłamał i wszystko jest ok Pisać na forum kafe na którym jestem od jakiegoś czasu.

Gość no i jak tam odchudzanie idzie
???

Gość Natalia M
74,3 kilo Jest bardzo dobrze. Az chce się żyć. Moje koleżanki zaczeły też odchudzanie. :) Kurcze jak to swietnie czuc sie tak jakby lekko...

Gość lkhda
czy to naprawde dziala?? i stosujecie do tego diete???????

Gość Natalia M
Po prostu ograniczyłam słodycze. A ze działa może po prostu potwierdzić moja waga.

Gość ale jakos tak szybko ci ta
waga nie spada jakk autorowi. on podobno schudl 40 kg w 3 miesiace. a ze wiadomo, ze na poczaktu szybciej spada, to musial w pierwszy miesiac zrzucic jakies 20kg, u ciebie bedzie na pierwzy miesiac 10kg, a masz z czego zrzucac. jestem tylko ciekawa, jak bardzo mozna schudnac stosujac restrykcyjna diete i ten magiczny srodek.. normalni zniknac w ciagu miesiaca:D

Gość ale jakos tak szybko ci ta
sorry, piszac autor mialam na mysli tego chlopaka, pomylilo mi sie, myslalam ze to jego temat.

Gość Natalia M
Wydaje sie im lepsza masz diete tym szybciej chudniesz. Rozmawialam troche z Jackiem i z tego co widze to ma coraz wiecej klientow a juz duzo osob zamowilo po raz 2 u niego czyli dziala.

Gość Kasiuuuuuunka
No i udaje mi sie już schudłam 10 kilo. Wszystko jest ok. Jeszcze 5 i bedzie juz koniec :)

Gość Magdalena Woźniak
Ja też kupiłam ten produkt i na razie spadło ze mnie 3 kilo :)

Gość ja pije to od 2 tyg
i schudlam tylko 3 kg a pije tylko sok z owocow wlasnej roboty:o lipa, bo i bez tego bym tyle schudła, poza tym mam sporo do zrzucenia.

Gość kupilam ten shit
i powiem tylko, ze NIC nie daje! :o jadlam 1000kcal przez 3 tyg i schudłam 0,5 kg!!!! bez tego chudaksu pewnie wiecej by spado! nie polecam!

Gość Termbest
Hehe, widzę że nie zalogowana osoba wypowiada się. Niestesty, konkurencja nie śpi.