Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Kupiłam dzisiaj stanik za 15 zł

Polecane posty

Kochany Dildo, a jaki to sklep w Warszawie (bo ja wiem o co najmniej 3 dobrych, w jednym ceny staników w obwodach od 60 i miskach do J-K są od 80 zł), i jaki to rozmiar, że go w Krakowie w Intimo4you (mającym pełną brytyjską rozmiarówkę) nie dostaniesz?

Gość kjjkkjh
A gdzie w Warszawie dostanę 60B?

Przeczytaj odpowiedzi dla cocoamore: http://tnij.org/cy3h Poza tym jakie masz wymiary? Bo może lepiej by było się rozejrzeć za La Senzą, która na ebayu jest w bardzo ciekawych cenach, a staniki mają małomiseczkowe i ściśliwe?

Gość klassi
Ja jeśli chodzi o tą część garderoby to czasami wolę więcej wydać i wiedzieć że stanik nie zniszczy się po kilku praniach i będzie dobrze trzymał biust. Co jest jest jedna z najważniejszych funkcji.

Gość stylisha
Ja też mam takie podejście. Często też probuję rózne marki, bo nigdy nie wiadomo jaki model będzie najlepiej pasowała do mojego biustu. Ostatnio nabyłam sobie swój pierwszy stanik od Nipplex. Bałam się że będzie średniej jakości, ale jest ok :) Trzyma dobrze i po kilku praniach w pracle z wirowaniem wygląda tak samo ładnie.