Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaC

Dobry Dj z okolic Rudy Śląskiej Pilnie Poszukiwany!!!

Polecane posty

Gość dj.mario
OPRAWA MUZYCZNA WESEL IMPREZ OKOL. www.mariodj.pl tel.605-544-248 pozdrawiam DJ

Gość batoonova
My polecamy fajną firmę DJs Group www.IMPREZKA.net.pl , pomagają zorganizować wesele kompleksowo ! bardzo ważne dla osób którzy nie dysponują zbyt dużym czasem . Najlepszych DJów mają w grupie i ciekawy sprzęt . My i nasi znajomi już skorzystaliśmy z oferty tej firmy , i dlatego polecamy wszystkim którzy szukają fachowców a nie ściemniaczy ! . moim zdaniem najlepsi DJe ze śląska na wesela właśnie . Szefem firmy jest dj santi , fajny miły gościu .

Gość awantka
u mojej kuzynki na weselu grał DJ Tomek z Agencji eventform.pl - polecam, bo zabawa była naprawdę udana i fajna, z tego co wiem, to ten pan jest profesjonalistą i ma dobry sprzęt, kuzynka miała od niego oświetlenie sali

Gość gość
Polecamy DJ Sławka z Bielska. Prowadził nasze wesele . Znaleźliśmy go w internecie na www.djslawek.pl

Gość Ania1212qw
Na pewno odpuść sobie Dj Arass Kiepski DJ, na weselu zamiast grać nastawia muzykę i tańczy z innymi paniami z wesela. Na pytanie czemu nie puszcza coś nowszego powiedział krótko ".. dziś nie mam coś weny..." Po pierwszym tańcu następna muzyka była po godzinie, bo w tym czasie ów pseudo DJ "nawijał" do panienek z wesela

Gość djarass
Na tyle tylko stać szefostwo lokalu Pod Dębem z Bytomia za wystawienie negatywnej opinii na ich temat.

Gość stenia1234
najlepszych djów maja w firmie www.superdj.slask.pl , my z mężem skorzystaliśmy niedawno z usług tej firmy , pomagają w ielu innych sprawach , dają rabaty , djów mają najlepszych i sprawdzonych od wielu lat . fotografów itp również . polecamy ,

Gość gość
Tylko polecam DJ LIVE. Skoro moją babcię bawił aż do 2:00 na moim weselu, to aż moja świeżo upieczona żona dała mu buziaka. To jego wizytówka: 660534193.

Gość gość
Dj SANTI, nie polecam! Za tą cenę można było wynając super zespół, do ceny dj trzeba doliczyc osobno światla lub jak ktoś chce bańki, laser ..... więc kwota wychodzi dość wysoka. Dj gra z płyt i jeśli ktokolwiek z gości chciał zamówić jakąś piosenkę Dj nie wiedział gdzie ją ma ... rozczarowanie gości było wielkie. Podczas tańczenia samych kobiet na parkiecie Dj zaczął włączać wolne utwory ... wszyscy się rozeszli. Po weselu goście nam powiedzieli ...."można było włączyć radio".

Gość gość
HIHIHIHI zapamiętam DJ SANTI a z jakiego miasta ???

Gość Maja

Mega dużo DJów z Rudy Śląskiej tylko tutaj:
https://www.gdziewesele.pl/oprawa/ruda-slaska/zespol-dj
Polecam gorąco sprawdzać!