Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jovitke

jak ujędrnić biust

Polecane posty

Gość jovitke

co prawda nie byłam w ciąży, ale z powodów zaburzeń hormonalnych dostałam mleka w piersiach. Oczywiscie udało sie znaleźć przyczyne ale od tamtego czasu moje piersi nie są juz takie jak wczesniej "zrobiły sie jakies takie puste w srodku" i miękkie, szczególnie ze ostatnio jeszcze schudłam i odbiło sie to tez na nich i troche opadły;/ boje sie ze jeszcze przed pierwszą ciażą zrobia sie obwisłe i juz nic na to nie poradze a ryzyko jest tym wieksze ze sa dosć duze. Licze na to ze na tym forum jest kilka pań które karmiły piersią, wiec tym lepiej bedą potrafiły doradzic co oprócz zimnych natrysków mozna zrobic aby doprowadzić biust do formy??

Gość jovitke
staram sie nosić dobry biustonosz, ale nie jest to proste bo wszystkie musze sama zwężać w obwodzie. Mam miseczke D ale 68 w obwodzie i 70 juz lecą na szyje a 65 nie dostane;/ wszystkie te przymiarki brzmia pieknie tylko na stronkach i ulotkach mówisz zeby nosić stanik do spania?? Nigdy nie myślałam o spaniu w staniku, zawsze myślałam ze moze to dać odwrotny efekt.

Gość jovitke
a masaże to jakie??

Gość nicolette*
Jeśli masz problem z doborem to polecam wizytę u gorseciarki, która odpowiednio dopasuje stanik, np zmniejszając obwód stanika ze sporymi miseczkami. I słyszałam, że pod żadnym pozorem nie powinno się spać w staniku!

Gość kopkaa
a niby dlaczego nie powinno się spać w staniku? Pierwsze słyszę. Z piersiami jest ten problem, że naprawdę trudno je ujędrnić. oczywiście naprzemienne zimne i ciepłe natryski, oczywiście masaż i oczywiście kremy czy balsamy. Ale to niestety sukcesu nie gwarantuje. Dobrze jest ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej, które podniosą piersi, ale niestety ich nie ujędrnią. Podobno trzeba czasu... Czasami powrócą do dawnej formy, a czasami... niestety nie... :-(

Gość jovitke
no słyszałam ze jak sie śpi w staniku to mięśnie i skóra wiotczeją bardziej, no i jest gorsze krążenie krwi i chłonki, ale ogólnie to nie wiem jak sie do tego ustosunkować. Zdarzyło mi sie kidys usnać w ubraniu to potem piersi bola jak sie im w nocy odpocząć nie dam ;) Ale niech by i bolały gdyby miało to pomóc ;p

Jovitka, przeciwnie - biust bez stanika w nocy \"przelewa\" się, dzialają na niego naprężenia poziome (rozciąga się w bok). Miseczki biustonosza pomagają temu zapobiec. Tematy o spaniu w biustonoszu dla biuściastych: http://tiny.pl/28j1 i dla małobiuściastych: http://tiny.pl/2phg I jak to 65 nie dostaniesz? Stacjonarnie kupisz staniki w obwodach od 60 - a mając pod biustem 68 cm powinnaś celować raczej w 60 z odpowiednio wyliczonymi miskami (bo zmieniając obwód przeliczamy miseczkę) - i z miseczkami do J-K w wielu miastach w Polsce (spis: http://tnij.org/crii ), a już internetowo to raj: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/ Zamawiasz, przymierzasz i jak nie pasuje to odsyłasz :) Nie trzeba niczego zwężać za grube pieniądze (już nie wspomnę o tym, że stanik zwężany traci proporcje i że to zupełnie co innego niż naprawdę dobry rozmiar). I czemu to ma brzmieć pięknie na ulotkach? Tu masz kilkadziesiąt fotograficznych przykładów tego, że dobry rozmiar to nie Yeti ;) : http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780

Gość w ktora strone
robic ten masaz?? Nie moge pojajak to robic... Prawa piers masowac w kierunku zewnetrznym, czyli OD klatki piersioweJ a lewą odwrotnie? Help....

Gość zonaKraka
Z tego co stosuję, to masaż piersi do góry- od środka piersi i po wewnętrznej, i po zewnętrznej stronie, po łuku do góry. Miałam całkiem spory biust, przy karmieniu jeszcze większy, a teraz też jakiś tyci nie jest, ale jednak karmienie, tycie i potem chudnięcie (po 25 kg) zostawiło widoczny ślad... Kupiłam dobre staniki- tak, w Triumphie też można dobrać, i tam kupiłam 70E który teraz noszę. Pomogło też serum do biustu Eveline- kosztuje ok. 11 zł, nie bardzo wierzyłam ale chciałam spróbować- i niewielki, ale jakiś efekt jest. Wybieram się też na basen, ale wiem że to pomoże tylko na mięśnie podtrzymujące biust, ale może będzie lepiej wyglądał.

Gość BajkowaONA
HOLENDERSKI BUST UP z bust-up.com.pl to obecnie najskuteczniejsza metoda naturalnego powiększania biustu, więc może to spróbuj.

Gość basiennnkowa
Ja tez potwierdzam rewelacyjne dzialania Elevation. Chyba na kosmetolog,sklep maja to najtaniej. Naprawde pierwsze efekty widac już po 1 miesiacu kiedy skóra na biuscie jest fajnie ujędrniona i taka spręzysta. No i dziewczyny podnosi się libido ;)))