Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkl

jakie to jest przykre,kiedy

Polecane posty

Gość dfghjkl

koleżanki chodząc do 1LO zachowują sie poniżej krytyki ;( Jak chcecie wiedziec jaki jest poziom dziewczyn w 21wieku to juz wam mówie.. Osoba ,ktora nikogo nie ma nadaje sie do zakonu,albo jest pośmiewiskiem;] oczywiscie nie dam sobie w kasze dmuchac i tez potrafie dopiec jak mi głupimi tekstami wywalają,ale na dłuzsza mete jest to bardzo wyczerpujące;( JAk można z dziewczyny ,ktora ma 17lat obśmiewac z takiego powodu? co ja mam zrobic? bo to juz jest nie do wytrzymania.. chłopakom jakies głupoty opowiadaja,albo,ze rodzice mnie trzymaja na kluczyku ,ze mam zabronione miec chłopaka owszem jest to prawdą,ale nawet nie wiecie jak sie czuje,kiedy podbija taki jakis laps i mi zadaje pytanie "czy Twoi rodzice są starej daty" ? ;/ :( dzisiaj mi sie to przytrafiło i nie daje mi to spokoju.. maja po 54lata ,ale to nic nie zmienia.. ;(

Gość ala co jej odwala
olej one sie dymaja na prawo ilewo głupie dupy z kórych ół osiedla ma polewke ze latwo daja

Gość dfghjkl
no tak,ale naprawde jest mi przykro,ze robią z moich rodzicow takich potworow.. fakt,ze jestem dziwna jak do mnie sie jakis chłopak zbliża to mam z tym problem,ale to normalne mam dopiero 17lat.. a one są żałosne :( czuje sie jak dziwak w tej szkole

Gość frufru
powiedz że tak, masz rodziców starej daty - zawsze Cię uczyli że chłopak powinien być rycerski i grzeczny, więc masz wysokie wymagania i pierwszy lepszy ich nie spełni... a dziewynki w Twoim wieku - no cóż, hormonki, odruch stadny, glupotka... nie przejmuj się :)