Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Panowie - jedzcie ananasy - wasze kobiety was za to pokochają!!

Polecane posty

tak zjedz te ananasy a normalnie zrobie sobie palcóweczke :classic_cool:🖐️

v33 - czy godzi się, aby taka wybitna znawczyni tematów damsko-męskich w taki sposób rozładowywała swoje napięcie? :classic_cool:

wiesz najlepiej mi to wychodzi z osobą którą najbardziej kocham :classic_cool:

odpowiadanie na zaczepki nazywasz brakiem siły charakteru?:) dziwne podejscie :) to forum :) Ponadto nie masz bladego pojecia o mojej sile :classic_cool:

I nawet na moją zaczepkę odpowiedziałaś :) Blady strach padł na mnie - obawiam się, że niedługo blade pojęcie przerodzi się w przekonanie o sile charakteru v33

Nightfever - my się tu tak pojedynkujemy z v33, takie starcie dwóch kafeteryjnych ideałów :classic_cool: Jej siłę daje brak celulitu, mi jedzenie ananasów :classic_cool:

la_fin_du_monde (la_fin_du_monde@tlen.pl) Nightfever - my się tu tak pojedynkujemy z v33, takie starcie dwóch kafeteryjnych ideałów Jej siłę daje brak celulitu, mi jedzenie ananasów ....po za brakiem cellulitu, ładne piersi i duze niebieskie oczy :classic_cool: wy męzczyzni jestescie za słabi ;)

Tylko v33 - jest jeden szkopuł - mi łatwiej wykazać jedzenie ananasów niż Tobie Twoje zalety :classic_cool: Ja też jestem niezwykle inteligentny, przystojny, romantyczny etc etc... :classic_cool:

niedopieszczona ;)🖐️ a ja obalam Twoją tezę z ananasami nie smak nas odrzuaca ale właściciel :classic_cool:

Nightfever_ON v33 czy w swoim życiu spotkałaś jedynie słabych ? Bo generalizujesz. Spotykałam bardzo silnych i konkretnych męzczyzn tzn tacy są godni zauważenie :classic_cool:

a czy ja Ciebie pytam gdzie te co kochają ananasowy smak twojej spermy?:classic_cool:

Nightfever_ON Sami silni na forum dzisiaj - niby tyle nas jest ale jakoś ciągle szukamy. a to Ty czegoś szukasz?

Każdy czegoś szuka. Zabawy, rozmowy, uwagi. Nawet Ci którym wydaje się, że to Oni są odnajdywani. Jakimś cudem przecież znaleźli się w obszarze poszukiwań.

ja na kafe :) hmmm moze odreagowania czasem odwrócenia mysli moze dlatego nie poddaje sie tak łatwo trudnościom :)

Cóż v33 - pewnie pododnie jak Ty mogę przytoczyć przykłady z przeszłości. Przy czym u mnie nie jest chyba ona aż tak odległa, bo nie zapałałem jeszcze gorącym uczuciem do mojej prawicy :classic_cool:

Kiedy ja nie jestem poważny - takie poranne sączenie jadu traktuję jak coś w rodzaju porannego joggingu :) Mam nadzieję, że v33 też ;) Ok v33 - masz prawo do jeszcze jednej złośliwości za mój poprzedni post i proponuje zawieszenie broni :classic_cool: Od tej pory będzie tylko miłe smyranko - komplementy, wyrażanie pełnej zgody i popieranie w walce ze wspólnym wrogiem :classic_cool:

Nic tak dobrze nie jednoczy, jak wspólnu wróg.

Ano wspólnym - być może trafi się jakiś przypadek na kafe, z którym oboje nie będziemy się zgadzać :classic_cool: d d - a tak w ogóle @ byś sprawdziła :classic_cool: