Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wziął za ogon rzucił w błoto

co za nogi, masakra

Polecane posty

Ogólnie jestem chuda, właśnie do bioder, ale ostatnio nogi zaczęły robić mi na złość, nie wiem, czy to od niejeżdżenia na rowerze...? :O Na moje oko to mam mało tkanki tłuszczowej... możliwe, że zgromadziła mi sie w udach, czy to tylko rozrośnięte mięśnie? (tylko od czego:O) co mam z tym robić? wygląda to tak: patrząc z przodu, po wewnętrzne stronie są "bułki" a na zewnątrz uda są jakieś wypukłe... idąc w dół jest coraz lepiej... któraś z was tak miała lub ma? Ja chce wąskie na całej długości uda i jędrne, nie takie flaki... ;/ masakra.

up up

heh... ;] 😴

chamówa.

Gość wrzuć foto to ocenimy

może znajde podobne uda do moich... chwila moment.

dobra wiem, że grubsze dziewczyny (nie obrażając ich) powiedzą, ze te nogi to marzenie, ale naprawdę takie nogi nie pasują do mojej płaskiej i chudej góry... ;/ poważnie, sfotografowałam sie w gaciach:D nogi w kompie lekko wyszczupliłam i wszystko było zgrane! tu foto: http://www.polki.pl/work/privateimages/formats/E/20765.jpg mam podobne nogi do tej pani, łydki szczupłe, dolna parta ud nawet nawet, tylko góra... wewnątrz bułki (u tej pani może lekko mniejsze) i rozbudowane mięśnie po zewnętrznej stronie, po bokach... idąc do dołu wszystko się raczej wyszczupla! a ja chce mieć takie szczupłe na całej długości i jędrne a nie takie sflaczałe, latające na wszystkie strony jak się biega i zbaleroniałe na górze... czytałam coś o stretchingu nóg (rozciąganiu) i że to pomaga zmniejszyć mięśnie... tylko pytanie: czy to faktycznie są mięśnie? Bo dowiedziałam się, że obwód ud zmniejsza się gdy zaprzestaje się ćwiczeń... :O u mnie jest odwrotnie. Nie jeździłam długo na rowerze i to podejrzewam za główną przyczynę więc co... tłuszcz?? :O

:O ludzie... upup.