Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrkam

RATUNKU!!pomocyy

Polecane posty

Gość wrrkam

posmarowalam buzie olelkiem pichtowycm i wygladam jakby mnie poparzylo, jakbym wrzatkiem sonbie buzie polala, cala czerwona w 3 sekundy sie zrobnilam, okropnie boliii i parzyy, co robic??? prosze o pomoc bo zaraz umre

Gość wrrkam
proszee

Gość a po co Ty to zrobiłaś
Masakra, jak najszybciej to zetrzyj, ale nie mam pojęcia czym, na pewno NIE WODĄ, może oliwkę wypróbuj? coś tłustego w każdym razie. Potem jakiś silny łagodzący środek, jak masz, to maść witaminową, albo alantan

Gość wrrr kam
olejkiem pichtowym smarowalam na zaskorniki, zrobilam 2 miescace przerwy i teraz to mi sie przydarzylo, robie oklady z mleka wlasnie :( posmarowalam mascia z apteki z witamina A ale bylo jeszcze gorzej, zmylam zimna woda mineralna i czekam, ale bez zmian jest ;/

Gość a po co Ty to zrobiłaś
no właśnie, wody nie powinnaś stosować, bo na olejek woda nie podziała, tylko jeszcze gorzej. coś tłustego powinno być, bo tłuszcz w tłuszczu się rozpuszcza... może zwykła wazelina? albo ta oliwka dla dzieci. mleko też raczej ci nie pomoże, nasmaruj się czymś tlustym i po prostu czekaj, aż podrażnienie minie.

Gość wrrr kam
dziekuje Ci bardzo za pomoc lece po oliwe z oliwek do kuchni pozdrawiam serdecznie

Gość soni
współczuję