Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wrrr kam

ratunkuu!! poparzylo mi twarz!!

Polecane posty

Go艣膰 wrrr kam

co robic?? posmarowalam sie olejkiem pichtowym po 2 miesiacach przerwy i po kilku sekundach zrobilam sie purpurowa i parzy mnie jakby ktos wrzatkiem polewal, szybko zimn膮 woda mineralna przemylam a teraz waciki nasaczylam mlekiem i zmrozilam, trzymam to na twarzy ale nie pomaga. Co polecacie?? prosze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
"Naturalny olejek pichtowy mo偶na za偶ywa膰 doustnie. Je偶eli producent zakazuje stosowania olejku do wewn膮trz to taki olejek jest naszym zdaniem zanieczyszczony lub fa艂szowany i tym samym bezwarto艣ciowy (np. ekstrahowany rakotw贸rczymi rozpuszczalnikami lub 藕le oczyszczony z rozpuszczalnik贸w, fa艂szowany olejkiem jod艂owym zwyk艂ym lub syntetycznym, zwi臋kszany obj臋to艣ciowo terpentyn膮 itd.). Z pewno艣ci膮 nie nadaje si臋 w贸wczas do cel贸w leczniczych. Olejek prawid艂owo sporz膮dzony jest leczniczy i powinien spe艂nia膰 normy zawarte w narodowej Farmakopei, np. brytyjskiej, rosyjskiej. Powinien te偶 posiada膰 atest H呕 (PZH)." Takie co艣 napisali.To chyba przez zanieczyszczenia:O.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrrr kam
moj ma atest PZH i zawsze bylo ok przy smarowaniu, tylko po przerwie dluzszej taki incydent. Masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrrr kam
dziekuje za rade, nasmarowalam oliw膮 z oliwek, twarz nadal purpurowa ale juz tak nie parzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po co Ty to zrobi艂a艣
przez noc podra偶nienie powinno min膮膰, poszukaj czego艣 w domu silnie 艂agodz膮cego, ale 偶adne kremy nawil偶aj膮c, tylko t艂uste co艣 musi by膰. Dziwne, 偶e ma艣膰 z witamin膮 A nie pomog艂a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrrr kam
posmarowalam oliwa i widze poprawe, nie jestem purpurowa a jedynie czerwona tak jak bym za dlugo na sloncu siedzziala, mam tylko nadzieje ze w kilka dni sie z tym uporam, a Wam dziekuje za zainteresowanie, bo w moi bliscy (bliski) jedynie zdjecia zaczal mi robic i sie nabijac i ani myslal pomoc. dziekuje i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post