Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

wstydze sie isc do fryzjera...

Polecane posty

mialam niedawno zabieg na odstajace uszy...i juz sa ladne...ale nie mozna ich naderwac ani nic...a musze isc do fryzjera...wstydze sie pwoeidziec fryzjerce ze mialam zabieg na odstajace uszy i ze musi uwazac zeby ich nie pociagnac, nie odgiac ani nic ;/ jak jej to powiedziec? myslicie ze fryzjer takie cos zrozumie?/

Gość wyższy stan ducha
a czemu nie.... normalna sprawa.

Gość rurku umyj stół
na pewno cie wyśmieje i celowo pociągnie za uszy odrywając je i rzuci na podłogę racem z włosami w celu pozamiatania ich przez pomoc fryzjerską :-D

na zabieg się nie wstydziłaś iść a do fryzjera się wstydzisz? :-0

Gość mawronka na odwyku
powiedz jej żeby uważała, i nie paliła ci suszarką ucha

a czemu na zabieg mialam sie wstydzic isc? Szlam w koncu do lekarza nie?

ale z odstającymi uszkami :-P A teraz masz podobno ładne :-) wystarczy powiedzieć : proszę uważać , miałam zabieg jeszcze mnie boli, czy co tam i żeby uważać , przecież nie musisz się spowiadać dlaczego ....

no tylko ze w sumie to wole powiedziec ze mialam zabieg robiony zeby juz wiedziala co i jak i ze to raczej powazna sytuacja bo od tego czy zahaczy zalezy moj wyglad w przyszlosci :P tylko ze tak glupio mi sie w ogole o tym nawet mysli..bo to byl starszny kompleks...;/ a co dopiero mowic o tym obcej osobie...

Gość idz normalnie i sie nie wstydz
moja znjoma jest kosmtyczka i widziala rozne rzeczy juz. czesto przychodza kobiety po chemi i czasem spadnie im preuczk jak leza, znajoma fryzjerka tez miala kobiety po nowotworach, ktorym wychodza wlosy. one sie troche wstydzily, ale to chyba normalne, ze nawet chora kobieta chce o siebie dbac. idz do ryzujerki i powiedz, ze mialas zabieg i trzeba uwazac troche, albo odczekaj z wiyta az sie dobrze zagoi.

to sobie myśl ,że nie kompleks tylko ,że pani fryzjerka sobie pomyśli ,że stać cię na taki zabieg w końcu nie wszystkich stać na operację plastyczną , a raczej prawie u każdego znalazłoby się coś do poprawki ;-)

no dobra, dzieki :) powiem jej i mam nadzieje ze nie zrobi mi na zlosc i nie zahaczy mi ucha :P

Gość Ala z krk
Tak przy okazji zapytam sie Ciebie ile zaplacilas za operacje i jak dlugo usialas byc w domu. Własnie zastanawiam sie czy nie zrobic sobie krekcji uszu.

ja placilam 2800zl i w domu to musialam byc tak tydzien...no ale w sumie lepiej dluzej ale zalezy od tego jak Twoj organizm zniesie ten zabieg.

Gość ale masz prychy
a po co zaraz sie tłumaczyc niewiadomo ile, poprostu powiedz zeby uwazała bo miałas operowane uszy i juz ja tez musze isc do dentysty a niedawno miałam zabieg przegrody nosowej i bede musiała mu powiedziec ze ma uwazac bo miałam operacje nosa, bo dentysci jak pacną całą reką na twarz to juz koniec :O

ten caly 'serwis' by powinien byc delikatniejszy :P zeby ludzie nie mieli problemow z tym ze trzeba isc i opowiadac o tym czy sie mialo czy nie jakis zabieg itd, :P