Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollla 24

o czym rozmawiac z fajnym chlopakiem studiujacym architekture??

Polecane posty

Gość ollla 24

poznalam super chlopaka dwa tygodnie temu, w miare fajnie nam sie rozmawia. ale wiadomo jak to na poczatku znajomosci.. chcialabym zeby wiedzial ze jestem zainteresowana tym studiuje. ale nie mam pojecia o architekturze!! prosze pomozcie !

Gość asdtre
gooooooooooogle sie posulko

Gość oooooooooooooooooooooooo
Boże!!!!!!!

Gość mawronka na odwyku
facet nie chce być ze swoim sobowtórem tylko kims innym;

Gość ollllllla 24
ludzie troche wyrozumialosci !!

po prosty badz soba Moj przyjaciel jest po prawie a jak zaczniemy rozmawiac to konca nie slychac:D

Gość Ollllllllla 24
Brzydula30.. dzieki ale on mnie strasznie oniesmiela.. mam 24 lata i mam kilka zwiazkow za soba.. ale on na mnie tak dziala ze zapominam co mam mowic zeby go soba zainteresowac :/ ps. jestes sliczna, dlaczego masz taki nick ? :)

Gość frufru
omg rozmawiaj z nim o polityce. Kazimierz marcinkiewicz jest ostatnio na topie ;) a serio - poproś go żeby Ci poopowiadał coś o tej architekturze. np żeby Cie zabral do najpiekniejszej budowli w waszym miescie i opowiedzial czemu uwaza ze jest ona najpiekniejsza. jak go potem jeszcze pochwalisz za gust i wiedze to sie chlopak zakocha po uszy... ;)

Gość polska rosjanka
badz soba, nie czuj sie w zadnym wypadku gorsza, mniej ciekawa itp. ja tez tak mialam, facet mnie oczarowal, chcialabym mu sie przypodobac, zachowywalam sie tak, zeby jemu sie podobalo, czyli nic nie robilam, czyli bylam nudna, czyli nie bylam soba.nic z tego co bylo juz nie ma. jaki z tego wniosek? :) powodzenia!

Gość updown
jak zaczniesz cos gadac o architekturze , strzepki wiedzy z google to sie osmieszysz:P

Gość wops
Moj chlopak ma doktorat z fizyki, ja jestem po europeistyce i angielskim i jakos sie dogadujemy. Nie martw sie, jak chcesz wiedziec cos o architekturze, to twoj nowy znajomy z pewnoscia ci cos opowie ;-) Powodzenia!

Gość powiedz
o mIcale Aniele i frestkach z Kaplicy Sykstyńskiej,albo o ostatniej wieczerzy

Gość powiedz
freskach Michale i leonardzie

Gość ollla 24
dzieki za rady :)

Gość ahgahaghagah
jestem architektem i dam taka rade, rozmawiaj z nim o wszystkim tylko nie o architekturze jezeli sam nie zacznie o tym rozmowy, powodzenia

Gość olllla24
jedno pytanie.. on ma duzo fajnych kolezanek ze swojego roku, poznalam je.. i one tak z nim gadaja przede mna o archotekturze, o jakis stylach i projektach a ja siedze sie i usmiecham sie i udaje ze wiem o co im chodzi... ale on trzymal mnie za reke..tak jakby chcial powiedziecc- jestem z toba, ale gadam z nimi przez chwile.. na pewno nie chcialby spotkac sie z laska z roku ktora wie co on studiuje i miec wspolny temat???

Gość ahgahaghagah
:)...moj maz jest finansista i nie zamienilabym go na nikogo innego. Podoba mi sie to, ze jestesmy tak inni. On podziwia mnie za to co ja robie, a ja jego za to co on robi. Nie wiem jak mozna sobie radzic z taka iloscia papierow, i z tym co na nich jest napisane:) Spokojnie...z tego co pamietam to mnie pociagali faceci z wyobraznia i nie koniecznie ta przestrzenna;) Musisz wiec cos miec w sobie skoro zwrocilas jego uwage. Glowa do gory i do przodu. Badz soba!

najlepiej o pogodzie, a później o pozycjach kamasutry, to też architektura gdzieś tam w Indiach

Gość o kaczkach aaaaaaa

używaj słowa \"design\" :) nie żartuję. serio. będzie dobrze. postaw na wasze wspólne zainteresowania.