Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja//

Aaaaaaaaaa......co mam zrobic????????

Polecane posty

Gość ja//

Wiem ze moze wyda Ci sie to głupie ale mam dosc "impulsownego" chłopaka. Jestem z nim od niedawna. Dostałam od niego 3 dni temu taki wisiorek z kamyczkiem który cały czas mi sie odpinał. dzis jak wracałam z przystanku zgubiłam wlasnie ten kamyczke:/ Nie wiem co zrobic:/ Powiedziec mu o tym(chociaz to nie bedzi enapewno łatwe zwałaszcza ze jeszcze dzisiaj mi powiedzila ze ten wisiorek był tak od serca dany mi ) czy moze jakos uda mi sie zamaskowac brak tego wisiorka?? Za pomoc z góry dziekuje.

Gość dylemat.........
co Ty sie go boisz? bez przesady :o

kup podobny? Może gdzieś będzie, a lepiej powiedzieć.. wiem że to nie łatwe.. bo też dostałam od chłopakak ale kolczyki... i jeden zgbiłam gdzieś bo się odpinał co chwile ;/ Ale powiedziałam :D

Gość sama nie wiem....
ja zgubilam kolczyka od chlopaka i jakos bez problemu powiedzialam i bez problemu przyjal, przeciez to normalna rzecz :o

Gość ja//
aagnieskaa -> poszukac zawsze mozna ale za bardzo czasu nie mam- bo tylko do piątku(wtedy sie z nim spotkam). On ma jakies schizy gdy nie widzi tego wisiorka na mojej szyi:/ wiec jak mu powiem bedzie sie "produkował" jaka to ja jestem "zła" za to ze zgubila ten wisiorke:/ kurde:/ -jak Twój facet na zgubiony jeden kolczyk zareagował??

Gość ja// Ty jakasglupia jestes
jak facet ma schizy to uz znak ze nie jest normalny,,, daj sobie spokoj, mi by przez mysl nie pzeszlo zeby sie bac mojeju to powiedziec

Gość ja//
ehh moze macie racje ale po prostu głupio mi sie do tego przyznac bo widze jak mu na tym wisiorku zalezy zebym go nosiała:/ a teraz...lipa..:/

Normalnie... Uśmiechnął się i powiedział że nic nie szkodzi i że najwyżej nowe mi kupi, bo każdemu się może zdarzyć.... ;]

Gość ja// Ty jakasglupia jestes
to jak sie boisz to w dzien spotkania powiedz ze zgubilas dzis wisiorek ze go rano ubralas patrzysz i nie masz go na szyi musialas zerwac gdy odpinalas z kurtka czy cos... udaj zdenerwowana i powiedz ze teraz Ci glupio bo on sie pewnie wykosztowal... a on Cie powinien pocieszac w tym momencie a jak nie zacznie Cie pocieszac to to jest jakis idota! W sumie nie wierze ze Ci doradzam bo problem jest smieszny:D

Gość ja//
Mnie przeraza to ze 3 dni tylko mialam ten wisiorek i "poszedł" w cholere sobie:/

Przeciez cie nie zabije za to o.O

Gość ja//
ja// Ty jakasglupia jestes-> hehe:) nom zastanowie sie nad tym:) dzieki.

Gość ja//
Z nim nigdy nie wiadomo. jest nieprzewidywalny. No ale zobacze jak to bedzie w piątek. Jeszcze raz dzieki za pomoc.