Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dostałam OKRES

Dostałam - wy tez dostaniecie...

Polecane posty

Gość Dostałam OKRES

Drogie dziewczyny! Wczoraj pisałam , ze okres spoznił mi sie 10 dni,a wczoraj dostałam dziwnego palmienia, dzisiaj juz dostałam normalnego okresu... Musze wam powiedziec , ze miałam juz niezła schize... Naczytałam sie tego forum,... Miałam objawy.. duzo jadłam, bół brzucha i bóle jajników... Dzis juz jest dobrze, a od razu po okresie ide do gina po YAZ! Głowa do góry! Nie tak łatwo jest zajsc z ciaze...

Gość Ladnie __
ja mialam podobne objawy, potem pojawil sie okres, a po kilku miesiacach dorodna corcia :D

Gość pyatankooa
na kafeterii nikt ci w niczym nie pomoze! ludzie tylko siedza i obrazaja wyzywaja innych ale nikt nie sluzy ci rada co za cepy ;/

Gość Onbekend
Dzieczyny mam pytanko.Od jakiegos czasu zauwazylam u siebie ze moj brzuszek mi sie coraz bardziej powieksza(dodam ze jest twardy,,napiety)...na wadze tez troszke mi przybylo.Piersi mi urosly.mam wrazliwe sutki.Kluje mnie brzuchy..jajniki takze...Nie wiem co mam myslec.Czy ja moge byc w ciazy?okres mam normalnie co miesiac ale sa tez ponoc przypadki ze ma sie okres w ciazy...

Najprosciej jest zrobic po prostu test i bedzie jasne czy jestes czy nie

Gość upopoooo
up