Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlodowaciała

co to jest miłość????

Polecane posty

Gość zlodowaciała

jak sie to czuje i skąd sie wie że to właśnie miłość ???

Gość zlodowaciała
co nikt nie wie ???

Gość milosc to sciema

Gość vsd
jak przyjdzie, to bedziesz wiedziala, ze to jest to tego sie nie da opisac, to sie czuje

Gość
Miłość niejedno ma imię, przychodzi i odchodzi, radość i smutek, szczęście i ból, nie jesz , nie śpisz, żyjesz tym, świat nabiera innych barw, tylko to się liczy, zapominasz o bożym świecie.

Gość dsaggdf
miłość sie czuje bo czy Bóg nie jest Miłością wiec nie da sie tego sformułować w paru zdaniach splagiatowanych z jakiegoś świerszczyka itp to jest coś metafizycznego

Gość
Miłość trzeba pielęgnować jak kwiaty, bo inaczej umiera.

Gość satanistyczny mistrz666
Nie da się tego zdefiniować To coś na kształt wewnętrznej bomby atomowej wypełnionej fekaliami i zepsutym mięsem

Gość made in japan
"Miłość, to takie coś, czego nie ma. To coś co sprawia, że nie ma litości... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół... Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach. Miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz nic przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić." to najpiękniejsza definicja miłości jaką słyszałam/czytałam

Gość gość
Miłość to uczucie głupie które kończy się na d***e...

Miłość to czysta chemia, wyguglaj sobie. Samotność za to jest głęboką wodą, mam tu dla was zagadkę :classic_cool: "I samotność to jest wtedy, jak każdy tramwaj jest dobry, bo gdzie nie pojedziesz to samo cię czeka" skąd ten cytat? :classic_cool: