Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Sympatia

Polecane posty

Jakie macie doświadczenia z sympatia.pl?? Poznaliscie tam kogos z kim teraz cos Was laczy??

nie mam konta na sympatii ani na innym tego typu stronie, kiedyś miałam na fotka.pl ale to było bardzo dawno temu, jak byłam jeszcze młodziutka i głupiutka :D swoją Wielką Miłość poznałam powiedzmy, że na przystanku autobusowym na ławeczce :D Jesteśmy parą od ponad 2 lat :)

Gość piknie taaaa
a ja mam konto na sympatii www.pierdzi.sympatia.pl i powiem wam strasznie duzo,duzo zalotników sie zgłasza ,ciezko mi cos wybrac tylu facetów pisze do mnie kazdego dnia,sama nie wiem co robic.POMÓZCIE!!!

Gość piknie taaaa
tak mnie zawalali fertami ze musialam wprowadzic ograniczenia i postawic warunki...ale nadal nie naazam z odpisywaniem ..pomocy!!!

Gość kawaZmleczkiem
hmm sympatia peel.. jesli chodzi o facetow to niestety, ale prawda jest smutna ;) 99% gości którzy tam siedzą to psychole/sponsorzy/zboki/popaprańcy/ch** wie co jeszcze :) ale przynajmniej jest śmiesznie poczytać wypociny takich frajerów :D jak macie złe samopoczucie to po paru mailach na pewno humorek wam sie poprawi dziewczyny :)